«Manchester United» papildina sastāvu ar Čīles talantu Enrikesu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Slavenais Anglijas premjerlīgas klubs «Manchester United» papildinājis sastāvu ar jauno čīliešu uzbrucēju Anhelo Enrikesu, paziņoja futbolista līdzšinējā komanda «Universidad de Chile».

18 gadus vecais futbolists šomēnes pievienosies «Manchester United» par 5,5 miljoniem dolāru (3,1 miljonu latu). Viņš būs pirmais Čīles futbolists vēsturē, kurš spēlējis «Manchester United» komandā.

Enrikess nonācis «Manchester United» uzmanības lokā, kad tā viņu pamanījusi spēlējam «Universidad de Chile» jaunatnes komandā, kurā viņš pildīja kapteiņa pienākumus.

Pieaugušo komandā Enrikess debitēja šogad un šajā laikā viņš 15 Čīles čempionāta spēlēs pamanījies izcelties ar desmit gūtajiem vārtiem.

Kā ziņots, piektdien «Manchester United» oficiāli papildināja sastāvu arī ar Nīderlandes izlases uzbrucēju Robinu van Pērsiju, kurš pārnāca no Londonas «Arsenal».

Pagājušās sezonas premjerlīgas čempionāta noslēguma kopvērtējumā «Manchester United» komanda ieņēma otro vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu