Pludmales volejbolistiem Buividam/Pekmanim 7. vieta Eiropas U-20 čempionātā (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas jaunie pludmales volejbolisti Edvarts Buivids un Reinis Pekmanis sestdien Eiropas U-20 čempionātu noslēdza dalītā septītajā vietā.

Pēc tam, kad izslēgšanas sacensību pirmajā kārtā ar piekto numuru izliktais Latvijas duets ar 1-2 (18:21, 21:15, 12:15) bija piekāpies Džefrijam van Vijkam un Stīvenam van de Veldem no Nīderlandes, kuri izlikti ar septīto numuru, latviešiem sacensības nācās turpināt zaudētāju zarā.

Tomēr nākamajos mačos Buivids/Pekmanis sestdien sākotnēji ar 2-0 (21:15, 21:10) ļoti pārliecinoši pārspēja slovēņus Primožu Vidmaru un Sergeju Drobniču, kuri izlikti ar 19. numuru, bet pēc tam ar 2-0 (21:18, 21:19) pārspēja arī norvēģus Andreasu Takvamu un Rūnaru Torsviku Sannardnu, kuri izlikti ar sesto numuru.

Turpinājumā gan Buivids/Pekmanis ar 0-2 (16:21, 17:21) piekāpās krieviem Vasīlijam Andrijanovam un Vjačeslavam Kiriļenko, kuri izlikti ar ceturto numuru, sacensības noslēdzot dalītā septītajā vietā.

Kā ziņots, apakšgrupu sacensībās Buivids/Pekmanis izcīnīja uzvaras visās trīs E apakšgrupas cīņās.

Tikmēr meiteņu sacensības sestdien 13. vietā noslēdza Latvijas sportistes Marta Ozoliņa un Alise Lece.

Sākotnēji izslēgšanas cīņu pirmajā kārtā ar 14. numuru izliktās latvietes ar 0-2 (14:21, 13:21) pārliecinoši piekāpās Nadīnei Štrausai/Terēzai Štrausai no Austrijas, kuras izliktas ar 22. numuru, bet zaudētāju zara pirmajā mačā saspringtā duelī ar 1-2 (20:22, 21:15, 14:16) piekāpās arī čehietēm Magdalēnai Dostalovai un Hanai Tresnākovai, kuras izliktas ar sesto numuru.

Kā ziņots, pirms tam apakšgrupā Ozoliņa/Lece tika pie divām uzvarām trīs mačos, paliekot otrajā vietā savā grupā.

Pirms tam šonedēļ Ozoliņa/Lece startēja arī Polijas pilsētā Stare Jablonki notiekošā «Grand Slam» turnīra kvalifikācijā, zaudējot pirmās kārtas cīņā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu