«Liepājas metalurgs» savā laukumā pieveic «Skonto» (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas virslīgas čempionāta 23. kārtas spēlē sestdien «Liepājas metalurgs» komanda ar 1:0 (1:0) savā laukumā pieveica Rīgas «Skonto» futbolistus.

Vienīgos vārtus šajā mačā pirmajā puslaikā guva Rītis Leļūga, bet kopumā «liepājnieki» kontrolēja notikumus laukumā.

Tikmēr līdervienība Daugavpils «Daugava» ar 2:0 (1:0) izbraukumā pārspēja FK «Jelgava», nostiprinoties līderpozīcijā. Abus vārtus uzvarētāju labā guva Stenlijs Ibe.

Bet čempionvienība FK «Ventspils» savā laukumā ar 5:0 (2:0) sagrāva Rīgas «Daugavu», izcīnot trešo uzvaru pēc kārtas. Uzvarētājiem pa diviem vārtiem guva Josuke Saito un Simons Pauļus.

Vēl vienā mačā JPFS/FK «Spartaks» nenosargāja divu vārtu pārsvaru un cīnījās neizšķirti 2:2 (1:0) ar FK «Gulbene».

Pēdējā kārtas spēle tiks aizvadīta svētdien, kad FK «Jūrmala» savā laukumā uzņems «Metta»/LU vienību.

Kopvērtējuma pirmajā vietā šobrīd ar 50 punktiem 23 spēlēs ir Daugavpils «Daugava», un tā par četriem punktiem apsteidz «Skonto» komandu. Šīm komandām ar 42 punktiem 22 mačos seko «Ventspils», bet ceturtajā pozīcijā ar 41 punktu ir «Liepājas metalurgs».

Piektajā vietā ar 30 punktiem 23 cīņās ir JPFS/FK «Spartaks», «Jūrmalas» kontā 24 punkti 22 spēlēs, bet septītajā vietā esošās «Jelgavas» rēķinā ir 22 punkti 22 mačos. Rīgas «Daugava» ar 20 punktiem ir astotā, «Gulbene» iekrājusi 19 punktus, bet kopvērtējuma pēdējā, desmitajā vietā ar 15 punktiem ir «Metta»/LU.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu