Madonna skarbā paziņojumā vēršas pie Krievijas (418)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Popa karaliene Madonna savā oficiālajā [s:42124] publicējusi paziņojumu saistībā ar spriedumu trim Krievijas pankgrupas «Pussy Riot» dalībniecēm, kurām piektdien tika piespriests [s:42125].

Madonaa tiesas spriedumu nodēvējusi par «pārāk bargu» un «necilvēcīgu».

«Es protestēju pret apsūdzībām un spriedumu pret «Pussy Riot» par 40 sekunžu uzstāšanos, kurā viņas pauda savus politiskos uzskatus.Pat ja kādam var izraisīt jautājumus šīs uzstāšanās vieta un veids, spriedums ir pārāk bargs un pēc savas būtības necilvēcīgs,» teikusi dziedātāja.

Madonna aicinājusi «visus, kam dārga brīvība, nosodīt šo netaisno spriedumu».

«Aicinu visas pasaules mūziķus paust savu viedokli pret šo parodiju par tiesu. Aicinu visus Krievijā atbrīvot «Pussy Riot»», teikts dziedātājas paziņojumā.

Atbalstu «Pussy Riot» pauduši virkne pasaulē slavenu mūziiķu, tostarp Stings, «Red Hot Chilli Peppers»,Bjorka, Patija Smita un daudzi citi. Latviešu mūziķi šajā jautājumā savu nostāju nav pauduši.

Jau ziņots, ka Maskavas tiesa piektdien atzina pankgrupas «Pussy Riot» dalībnieču vainu huligānismā, kas motivēts ar reliģisko naidu.Visām trim grupas dalībniecēm piespriests divu gadu cietumsods vispārēja režīma kolonijā.

Komentāri (418)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu