Gūst traumas, krītot no velosipēda un skūtera (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Aizvadītajā diennaktī 12 gadus vecs zēns un 29 gadus vecs vīrietis guvuši traumas, braucot ar skūteri un velosipēdu, aģentūru LETA informēja Lita Juberte, Valsts policijas sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste.

Cēsīs, Šķūņa ielā, 2000.gadā dzimis zēns guvis miesas bojājumus, krītot ar skūteri, un nogādāts slimnīcā.

Savukārt Priekuļu pagastā, braucot ar velosipēdu, kritis 1983.gadā dzimis vīrietis, kurš arī nogādāts slimnīcā.

Vairāki ceļu satiksmes negadījumi notikuši, saskrienoties automašīnām. Rīgā, Dzelzavas ielā, notikusi divu «BMW» markas automašīnu, kuras vadījuši 1974.gadā un 1980.gadā dzimuši vīrieši, sadursme. 32 gadus vecais autovadītājs nogādāts slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Malienas ielā, nenoskaidrots vadītājs ar automašīnu «Audi A4» uzbrauca 1983.gadā dzimušam gājējam, kurš nogādāts slimnīcā.

Rīgā, Brīvības ielā, nenoskaidrotos apstākļos 1960.gadā dzimis autovadītājs ar automašīnu «Toyota» uzbraucis 1985.gadā dzimušam gājējam, kurš ievietots slimnīcā.

Rojas novada Melnsilā pa ceļu Tukums - Ķesterciems - Mērsrags - Kolka virzienā no Kolkas nenoskaidrotos apstākļos vadītājs, braucot ar automašīnu «Mazda 323F», nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca laternā un elektrības stabā. Cietušais - 1990.gadā dzimis vīrietis - nogādāts slimnīcā. Bojāts transportlīdzeklis, laterna un elektrības stabs.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 56 ceļu satiksmes negadījumi.

Visvairāk ceļu satiksmes negadījumu - 27 - reģistrēti Rīgas reģionā, Zemgales regionā - deviņi, Kurzemes reģionā - astoņi, bet Vidzemes un un Kurzemes reģionos - seši. Kopumā cietuši septiņi cilvēki.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu