Automašīna smagi traumē gājēju (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Vakar Pārgaujas novadā vieglā automašīna notrieca gājēju, kurš ar smagām traumām nogādāts slimnīcas reanimācijas nodaļā.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka autoceļa Umurga-Cēsis 35.kilometrā 1934.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Opel Vectra», notrieca gājēju, 1943.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar politraumu nogādāts slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Vecmoku ielā, 1993.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «VW» notrieca velosipēdisti, 1991.gadā dzimušu jaunieti, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 37 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši deviņi cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 22 avārijas, kurās cietuši četri cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 59 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. 26 no tiem bija autovadītāji, 33 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 19 transportlīdzekļu vadītāji - desmit autovadītāji un deviņi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu