Ar «jonu masku» pret slapjām kājām rudenī! (3)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Beidzot ir radīta unikāla tehnoloģija, ar kuru apstrādājot apavus, kājas tiek pasargātas no mitruma, bet apavi – no ātrākas nolietošanās. Ja arī tu rudenī vēlies aizvadīt lietainās dienas bez lieka diskomforta, iegādājies apavus ar «jonu masku»! Izvēlies zīmola Van Dal apavus, jo tiem ir šis īpašais pārklājums! Turklāt – tieši šobrīd atlaižu klubā [s:42135] tiem ir īpaši izdevīgas cenas!

Van Dal ir ģimenes uzņēmums «Florida Group Ltd“, kuru izveidojis R. Adelman Goodman – tagadējā uzņēmuma vadītāja vectēvs Londonā, un tas jau vairāk nekā 100 gadus darbojas apavu rūpniecības modes, stila un ērtuma biznesā.

Van Dal ražo stilīgus un ērtus apavus, izmantojot jaunākās tehnoloģijas, lai palielinātu apavu nēsāšanas komfortu un pareizu pēdu aizsardzību.

Viens no uzņēmuma pēdējiem revolucionārajiem atklājumiem – «jonu maska». Tā ir tehnoloģija, ar kuru tiek panākts, lai kājas nesamirktu, bet paši apavi tiktu aizsargāti no dubļiem un ūdens, kā arī krāsas noplukšanas un krāsošanās. Droši vien piekritīsi – līdz ar šīs tehnoloģijas ienākšanu apavu tirgū, raizes par slapjajām kājām un ātriem apavu bojājumiem varēsim aizmirst! Atliek tikai apavus ar šīs tehnoloģijas pārklājumu izmēģināt!

Bez tam Van Dal apavi ir apveltīti ar vēl vienu izcili labu īpašību! Tiem piemīt arī «V-FIT» sistēma, kas pielāgo apavus tieši tavai pēdai. Specifiskā zole absorbē papēža spiedienu, tādejādi tiek samazināts nogurums kāju apakšējā daļā, tai pašā laikā tiek aizsargāti sāpīgākie un ievainojamākie pēdas spiediena punkti. Šī tehnoloģija tiek lietota tikai specializētu sporta apavu, kā arī velosipēdu sēdekļu ražošanā un šobrīd iegūst strauju popularitāti.

www.membershop.lv

*Maksas saturs

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu