Dailes teātris aicina svinēt skolas sākumu kopā ar Punktiņu un Antonu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Deinats

3. septembrī Dailes teātrī notiks pasākums «Nosvini skolas sākumu kopā ar Punktiņu un Antonu!», kas līdz ar izrādi «Punktiņa un Antons», kura tiks rādīta pēdējo reizi, tiks atspoguļots arī LTV1, radot iespēju noskatīties izrādi un ielūkoties arī teātra aizkulisēs. 

Režisora Dž.Dž.Džilindžera iestudētā izrāde bērniem «Punktiņa un Antons», kas veidota pēc Ēriha Kestnera darba motīviem, pirmizrādi piedzīvoja 2009. gada maijā. Pēdējā šī iestudējuma izrādē Punktiņas un Antona lomas atveidos Elīna Dzelme un Lauris Subatnieks. Izrādē spēlēs arī Dainis Gaidelis (Poges kungs), Sarmīte Rubule (Poges kundze), Ilze Vazdika (Berta), Marīna Janaus (Antona māte), Ieva Pļavniece (Andahtas jaunkundze), Aldis Siliņš (Velna Roberts), Gints Andžāns (Gotfrīds Kleperbeins), Kristaps Rasims (Hābekūsa kungs), Juris Frinbergs (Pirmais policists), Ivars Auziņš (Otrais policists), Āris Rozentāls (Bremzera kungs), Ilze Ķuzule-Skrastiņa un Dainis Grūbe (Garāmgājēji).

Lielie un mazie skatītāji uz pasākumu «Nosvini skolas sākumu kopā ar Punktiņu un Antonu!» Dailes teātrī aicināti no plkst. 16.00, izrāde «Punktiņa un Antons» sāksies plkst. 18.00.

LTV raidījuma laikā televīzijas skatītājiem būs iespēja tikties ar izrādes varoņiem pirms iestudējuma, ielūkoties pasākuma norisē Dailes teātrī un uzzināt skatītāju - bērnu un vecāku iespaidus par izrādi. Raidījumu LTV1 skatieties plkst. 19.00 un pēc ziņu raidījuma «Panorāma». Raidījumu atbalsta mecenāti Boriss un Ināra Teterevi.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu