Liepājā turpinās pieslēgties jaunajam ūdensvadam Ķempes ielā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunās tramvaja līnijas izbūves projekta ietvaros turpinās jaunā ūdensvada pieslēgšanas darbi Ķempes ielā. SIA «Grobiņas SPMK» darba vadītājs Zintis Reinfelds informē, ka pirmdien, 20.augustā no pulksten 23.00 līdz otrdienas, 21. augusta pulksten 05. 00 tiks pārtraukta ūdens padeve dzīvojamam rajonam, kas ietver Vaiņodes, Ganību un Dunikas ielas, portālu «Apollo» informēja Liepājas domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga daļas vadītāja Zane Ģirne.

«Šis būs pēdējais lielais darbs saistībā ar ūdensvada rekonstrukciju Ķempes ielā. Darbus esam plānojuši paveikt operatīvi, lai iedzīvotājiem tas nesagādātu neērtības. Kopumā šajā naktī mums jānodrošina sešas pieslēguma vietas jaunajam ūdensvadam, darbs ir apjomīgs un sarežģīts, tādēļ darbā esam norīkojuši trīs brigādes. Cerams, ka darbi veiksies raiti un agri no rīta ūdens padevi varēs atjaunot,» stāsta Zintis Reinfelds.

Uzziņai: Jaunas tramvaja līnijas izbūve Liepājā notiek ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) līdzfinansējumu 85% apjomā no kopējās projekta naudas, atlikušos 15% no kopējās summas nodrošina uzņēmums «Liepājas tramvajs».

Jaunā līnija virzīsies pa Tukuma ielas posmu no Klaipēdas ielas līdz Ventas ielai, pa Ventas ielu - posmā no Tukuma ielas līdz Ganību ielai, pa Ķempes ielu un noslēgsies ar apli Slapjajā ielā. Kopumā jaunajā posmā tiks izvietotas piecas pieturas.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu