Rīgas svētkus apmeklējuši 180 000 cilvēku (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgas svētkus trīs dienu laikā, no 17. līdz 19.augustam, šogad apmeklējuši kopumā ap 180 000 cilvēku, bet noslēguma pasākumus svētdien - ap 150 000 cilvēku, aģentūru LETA informēja Rīgas domes pārstāve Anna Kononova.

Salūta laikā svētdienas vakarā 11.novembra krastmalā bija pulcējušies ap 50 000 cilvēku

Kā liecina aģentūras LETA arhīva informācija, svinētāju skaits šogad ir nedaudz palielinājies - pērn Rīgas svētku noslēguma pasākumus apmeklēja ap 120 000 cilvēku.

Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs izsaka lielu pateicību svētku organizatoriem un visiem atbildīgajiem dienestiem, kas strādāja šajās dienās - Valsts un pašvaldības policijai, mediķiem, sētniekiem un daudziem citiem.

Saskaņā ar Rīgas Pašvaldības policijas sniegto informāciju svētki šogad norisinājušies bez ievērojamiem starpgadījumiem.

Kā ziņots, Rīgas svētki šogad tika svinēti trīs dienas ar kopumā vairāk nekā 60 pasākumiem dažādās Rīgas vietās gan mūsdienu, gan viduslaiku noskaņās, svinot Rīgas dibināšanas 811.gadadienu un 730.gadadienau kopš Rīgas iestāšanās Hanzas savienībā.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu