Lielākā daļa ielu seguma atjaunošanas darbu Rīgā tiks pabeigti līdz mācību gada sākumam (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Augustā pilsētā turpinās vairāku ielu seguma atjaunošanas un rekonstrukcijas darbi, taču lielāko daļu remontdarbu plānots pabeigt līdz mācību gada sākumam. Kopumā Rīgas ielu infrastruktūras attīstībai un uzlabošanai šī gada būvniecības sezonā tiek tērēti gandrīz 20 miljoni latu.

«Šogad ielu seguma atjaunošanas darbi pārsvarā norit pēc plāna un bez aizkavēšanās. Lielākā daļa remontu jau paveikti vasaras sezonā un pilsēta ir parūpējusies, lai atlikušie asfaltēšanas darbi tiktu pabeigti līdz mācību gada sākumam, kad satiksmes intensitāte ielās manāmi pieaugs,» saka Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Vadims Baraņņiks.

Augustā ielu seguma atjaunošanas darbi vēl turpinās Apuzes ielā no Anniņmuižas ielas līdz Zalves ielai, Tērbatas ielā no Matīsa ielas līdz Tallinas ielai, Tilta ielā no Tvaika ielas līdz dzelzceļa pārbrauktuvei, Kalnciema ielā no Lielirbes ielas līdz Ventspils ielai, Imantas 16. līnijā no Gramzdas ielas līdz Ruses iela un Skuju ielā no Vecāķu prospekta līdz A.Dombrovska ielai.

Savukārt ielu rekonstrukcijas darbi norit Ziemeļblāzmas ielā posmā no Baltāsbaznīcas ielas līdz Kāvu ielai, Vienības gatves posmā no Kaplavas ielas līdz Ozolciema ielai, tāpat norit deformāciju šuvju nomaiņa tiltam pār Mīlgrāvi un Dienvidu tilta otrās kārtas papildarbi.

Kopumā šogad seguma periodiskā atjaunošana tiek veikta 16 ielās, savukārt rekonstruētas tiek deviņas ielas. Pilnībā no jauna ir izbūvēta Akadēmiķa Mstislava Keldiša iela no Ulbrokas ielas līdz Lubānas ielai, kas ekspluatācijā tiks nodota rudenī.

Satiksmes infrastruktūras attīstībai šobrīd nozīmīgākie objekti ir Krišjāņa Valdemāra un Daugavgrīvas ielas satiksmes mezgla rekonstrukcija un Dienvidu tilta trešās kārtas būvdarbi. Abi objekti ekspluatācijā tiks nodoti nākamā gada rudenī.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu