Ar grandiozu parādi ir noslēdzies «Baltcom CarToon rallijs 2012»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Svētdien, 19.augustā pie Kongresu nama norisinājās atraktīvais kājminamo braucamrīku festivāls «Baltcom CarToon» rallijs 2012. Krāšņie dalībnieku spēkrati priecēja arī visus Rīgas svētku apmeklētājus.

Pirmajā vietā šogad ierindojās zaļā «Baltic Taxi» komanda, savukārt otro vietu izcīnīja komanda, kura pārstāvēja restorānu «Sapņi un kokteiļi». Godpilnajā trešajā vietā ierindojās «Venden» komanda «Nepaliec sausā».

Lai kļūtu par «Baltcom CarToon» rallija čempionu, nepietika tikai uzrādīt lielu ātrumu vai būt atraktīvam uz skatuves. Galvenā balva tika piešķirta komandai, kura ir spēcīga visos šajos vērtēšanas kritērijos.

Pasākumā piedalījās desmit atraktīvas komandas, kuras tika vērtētas gan pēc vizuālā noformējuma, gan pēc ātruma trasē un sagatavotā priekšnesuma jeb vizītkartes. Žūrijai bija grūts darbs noteikt labākos dažādās nominācijas. Šoreiz komandas vērtēja Latvijas Bobsleja federācijas viceprezidents Zintis Ekmanis, kamaniņu braucēja Maija Tīruma, basketboliste Gunta Baško-Melnbārde un 2012. gada Latvijas spēkavīru vicečempions Didzis Zariņš.

«Office Day Latvia» simpātiju balvu ieguva «Līvu akvaparka» komanda «Bonifācijs». Modīgākās ekipāžas titulu ieguva «Valtek Racing» komanda.

Trasē ātrākos laikus uzrādīja komanda «Vienmēr silti». Viņi pierādīja, ka ir paši ātrākie pasākuma dalībnieki un šis sasniegums noteikti ir augstu vērtējams.

Arī skatītājiem tika piedāvāts iesaistīties vēl nebijušā konkursā. Ikviens varēja izmēģināt savus spēkus, velkot «MiniOne» automašīnu, kurā iekšā sēdēja Spēkavīrs Didzis Zariņš. Tika noteikti trīs spēcīgākie vilcēji, kuri savā rīcībā ieguva modes un izklaides centra Rīga Plaza dāvanu kartes.

«Baltcom Cartoon rallijs 2012» noslēdzās ar krāšņu braucienu pa Vecrīgas mazajām ieliņām no Kongresu nama līdz 11. Novembra krastmalai. Tur visi rallija dalībnieki kāpa uz centrālās Rīgas svētku skatuves, lai uz īpaši izveidotās mēles nodemonstrētu sevi un savus spēkratus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu