Uzņems «The Expendables» sieviešu versiju (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pēc Silvestra Stalones veiksmīgajām «The Expendables» («Neiznīcināmie») filmām plānots uzņemt līdzīgu grāvēju, kurā būtu sapulcinātas aizgājušo gadu asa sižeta filmu aktrises. 

Kā vēsta žurnāls «Variety», producents Adi Šankars nolīdzis scenāristu Duču Sausernu filmas scenārija veidošanai.

Ar projektu jau tiek saistītas «Svešo» sērijas zvaigzne Sigurnija Vīvere un «Terminatora» aktrise Linda Hamiltone, bet pārējo «neiznīcināmo» sieviešu vidū varētu būt Uma Tūrmane, Mila Jovoviča un Mišela Rodrigesa.

Stalones radītā «Neiznīcināmo» franšīze no jauna izcēlusi slavas saulē virkni jau piemirstu asa sižeta kino zvaigžņu, kā Žans Klods van Damme, Čaks Noriss, Džets Lī, Dolfs Lungrēns un Ēriks Roberts, kā arī izrādījusies negaidīti finansiāli veiksmīgs projekts.

2010.gadā iznākusi pirmā filma ienesa 274 miljonus ASV dolāru (156 miljonus latu), bet otrā filma uz kinoekrāniem iznāca pagājušo piektdien, uzreiz kļūstot par aizvadītās nedēļas nogales skatītāko filmu.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu