«Barcelona» pievienojas Kamerūnas izlases pussargs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kamerūnas futbola izlases pussargs Alekss Songs pirmdien oficiāli kļuva par Spānijas komandas «Barcelona» spēlētāju, vēsta vienība.

Pirmdien 24 gadus vecais Songs sekmīgi izgāja «Barcelona» medicīniskās pārbaudes un ar komandu parakstīja līgumu uz pieciem gadiem.

Noslēgtajā līgumā iekļauts punkts, kas paredz to, ja gadījumā Songu vēlēsies iegādāties kāda cita komanda, tad tai nāksies šķirties no 80 miljoniem eiro (56,2 miljoniem latu).

Kopš 2005. gada Songs pārstāvēja Anglijas premjerlīgas čempionāta klubu Londonas «Arsenal», kas par futbolistu saņems 19 miljonus eiro (13,3 miljonus latu).

«Arsenal» kluba rindās Songs aizvadīja 204 spēles un guva desmit vārtus.

Savukārt Kamerūnas izlasē Songs aizvadījis 30 spēles, taču vārtus nav guvis.

Jau ziņots, ka pagājušajā nedēļā «Arsenal» zaudēja citu savas komandas līderi, kad Mančesteras «United» vienība iegādājās Nīderlandes uzbrucēju Robinu van Pērsiju.

Pagājušajā sezonā «Barcelona» Spānijas čempionātu noslēdza otrajā vietā, piekāpjoties Madrides «Real» komandai. Barselonas klubs pirms tam par savas valsts čempionu bija kļuvis trīs reizes pēc kārtas.

Tikmēr jaunās sezonas Spānijas čempionāta pirmajā kārtā «Barcelona» aizvadītajā nedēļas nogalē ar rezultātu 5:1 sagrāva Sosjedadas «Real».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu