Vīrietis ar sabiedrotajiem līdz nāvei piekauj brāli (87)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Ventspils pusē līdz nāvei piekauts vīrietis. Noziegumā piedalījušies trīs sitēji, tostarp upura miesīgais brālis, kā arī jaunietis no skandalozās ģimenes, kurā māsa ar brāli dzīvo incestā, otrdien vēstī laikraksts «Neatkarīgā».

«Apollo» jau ziņoja, ka nedēļas nogalē likumsargi aizturējuši trīs personas saistībā ar kāda vīrieša iespējamu nonāvēšanu.

Policijā pavēstīja, ka naktī uz sestdienu ap plkst.1.56 no mediķiem saņemta informācija, ka Ventspils novadā, Tārgales pagastā miris 1959.gadā dzimis vīrietis, kuram konstatētas vardarbīgas nāves pazīmes - brūces galvā.

Saistībā ar notikušo policisti aizturējuši trīs personas – 1989., 1988. un 1950.gadā dzimušus vīriešus. Visiem aizturētajiem piemērots apcietinājums.

Valsts policijas Ventspils iecirkņa Kriminālpolicijas priekšniece Ramona Vilkriste pavēstījusi, ka par nozieguma izdarīšanu aizturēti trīs vīrieši, kuri bijuši pamatīgā alkohola reibumā. Aizturēto vidū ir mirušā vīrieša 62 gadus vecais brālis, kā arī divi cietušā paziņas – 23 un 24 gadus veci jaunieši, vēstī laikraksts.

Abi jaunie vīrieši savu vainu notikušajā atzīst, tikmēr brālis savu dalību piekaušanā noliedz. Policijas rīcībā ir liecinieki, kas redzējuši, ka cietušo situši visi trīs. Abi līdzdalībnieki apgalvo, ka sišanā roku pielicis arī brālis.

Nopratinot aizdomās turamos, var noprast, ka viņiem ar cietušo esot bijušas nesaskaņas, kas saistītas ar zādzībām. Viņi esot gājuši atriebties. Policijā gan uzsver, ka tās ir tikai sākotnējās versijas.

Kā ziņo «Neatkarīgā», konfliktā iesaistītie nāk no sociāli nelabvēlīgas vides, kur valda bezdarbs un alkoholisms. Abiem incidentā iesaistītajiem jauniešiem ir tikai septiņu klašu izglītība. Viens no viņiem agrāk vairākas reizes sodīts par auto vadīšanu dzērumā, zādzību un par tiesas sprieduma nepildīšanu.

Laikraksta rīcībā ir informācija, ka viens no jauniešiem ir brālis skandalozajam pārim, par kuriem uzņemta dokumentālā filma «Ģimenes lietas». Režisora Andra Gaujas uzņemtās filmas stāsts ir par Valdi un Zandu – brāli un māsu – kuri dzīvo incestā, un par viņu diviem kopīgajiem bērniem. Arī Valdis savulaik sēdējis cietumā par savas dzīvesbiedres, proti, māsas piekaušanu. Tagad par līdzīgu noziegumu, taču ar letālām sekām, cietums draud arī viņa jaunākajam brālim.

Komentāri (87)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu