Jaunups: «Vienotības» pozīcijas ir apbrīnojami stabilas (115)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Viens no partijas «Vienotība» veidotājiem, politiķis Edgars Jaunups ir pārliecināts, ka partijas pozīcijas, ja runa ir par darbu valdībā, ir «apbrīnojami stabilas».

Jaunups sarunā LNT raidījumā «900 sekundes» sacīja, ka partijas izveidošana pilnībā ir attaisnojusies. «Ja paskatāmies uz partijām, kas ir Saeimā, manuprāt, «Vienotība» ir kvalitatīvākais un spējīgākais spēlētājs. Iekšēji saliedēts politiskais spēks,» sacīja Jaunups.

Politiķis norāda, ka nekas neliecina, ka partijā būtu kādas problēmas. ««Vienotībai», ņemot vērā pieredzi, ir apbrīnojami stabilas pozīcijas. Neatceros nevienu partiju, kurai [kādreiz] būtu bijušas tik stabilas pozīcijas,» – tā Jaunups.

Runājot par baumām, ka bijušais premjers Einars Repše jau aktīvi veido jaunu partiju, neskatoties uz to, ka viņš ir «Vienotības» biedrs, Jaunups to kategoriski noliedza.

«Šīs ziņas nav pamatotas. To varu apgalvot kā cilvēks, kas tajā [jaunās biedrības darbībā] piedalās. Mēs aktīvi strādājam pie dažādiem jautājumiem saistībā ar ekonomiku. Tiekamies ar uzņēmējiem, diskutējam par problēmām,» pauda viņš.

Komentāri (115)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu