Latgales mūziķi nosoda politisko izrēķināšanos pret «Pussy Riot» (65)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latgales mūziķi kopīgā paziņojumā medijiem nosoda politisko izrēķināšanos ar Krievijas pankgrupas «Pussy Riot» dalībniecēm.

«Mēs, Latgales mūzikas grupas – «Dabasu Durovys», «Bez PVN», «Likteneigais pagrīzīņs iz Vainovu», «Inde Indive», «D-Light», «New Buzz», «Green Novice», «Laimas Muzykanti» - uzskatām, ka divu gadu cietumsods grupai «Pussy Riot» ir par bargu, un nav adekvāts pārkāpumam. Grupa «Pussy Riot», pēc mūsu domām, par savu protestu saņem nevis taisnīgu tiesu, bet gan politisku izrēķināšanos,» teikts paziņojumā.

«Respektējot un pieņemot Krievijas politiskās īpatnības un varas iestāžu centienus saglabāt kontroli pār cilvēkiem, māksliniekiem un sabiedrību kopumā, izmantojot paraugprāvu kā iebiedēšanas taktikas elementu, aicinām tomēr respektēt jaunās sievietes, nesabojāt viņām dzīvi, neatņemt bērnam māti un neinterpretēt parastu huligānismu kā bīstamu kriminālu noziegumu. Tāpat aicinām baznīcas vadību pievienoties veselā saprāta balsij, aizlūdzot par nelaimīgajām grēciniecēm, piedodot viņām».

Komentāri (65)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu