Ķemeru sanatorijas privatizētāji pazuduši bez pēdām (69)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Uzņēmums «Ominasis Latvia», kas ir Ķemeru sanatorijas privatizētājs, bez pēdām pazudis no tā biroja Rīgā, Vaļņu ielā 3, aiz sevis atstājot tikai apjomīgus dokumentu blāķus, otrdien vēstī «pietiek.com».

Vaļņu ielas nama īpašnieks tagad nezina, ko darīt ar dokumentiem, kurus uzņēmums aiz sevis atstājis.

Portāls atgādina, ka «Ominasis Latvia», kas piederēja Saūda Arābijas investoram Omāram Saleham Al Hamdi, Ķemeru sanatoriju iegādājās pirms 14 gadiem un visu šo laiku regulāri izpelnījies pārmetumus par privatizācijas nosacījumu nepildīšanu, pārāk lēniem rekonstrukcijas darbiem un nepietiekamu investīciju ieguldīšanu.

Tāpat uzņēmums regulāri bijis iesaistīts dažādās tiesvedībās par saistību nepildīšanu.

Ne Privatizācijas aģentūra, ne citas valsts institūcijas nav varējušas neko būtisku pret uzņēmumu pasākt. Lai gan sanatorijas rekonstrukcijas darbi tā arī nav pabeigti, nekādas sankcijas investoriem piemērot nevar, jo nekādi redzami bojājumi ēkai nav tikuši nodarīti, ziemās tiek nodrošināta apkure.

«Ominasis Latvia» tagad, iespējams, galīgi zaudējusi interesi par savu Latvijas objektu, ko apliecina arī uzņēmuma paslepu aiziešana no līdzšinējā biroja.

Komentāri (69)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu