«Apollo» dāvina sešas biļetes uz Lady Gaga; konkurss noslēdzies (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Aizvadītājā piektdienā portāls «Apollo» sadarbībā ar koncertaģentūru «FBI» dāvā mūsu lasītājiem iespēju iegūt savā īpašumā biļeti uz Lady Gaga koncertu Mežaparka estrādē 23. augustā. Viss, kas bija jādara - jadalās ar ziņu «Draugiem.lv» un «Facebook» vietnēs.

Šodien konkurss noslēdzās un ir izlozēti laimīgie biļešu ieguvēji - trīs «Draugiem.lv» un trīs «Facebook» lietotāji, kuri 23. augustā var posties uz Mežaparku, lai baudīta šībrīža aktuālās Lady Gagas koncertu.

No «Facebook» sekotājiem izlozē veicās:

  • Evijai Rozentālei
  • Veronikai Madarai
  • Ilonai Ančai

No «Draugiem.lv» sekotājiem izlozē veicās:

  • Aijai Baltajai
  • Kristīnei Melnacei
  • Karīnai Ješkinai

Informāciju par biļešu saņemšanu nosūtīsim laimētājām privātā ziņā attiecīgajā sociālajā portālā. Balvas jāizņem līdz 22. augusta vakaram.

PALDIES VISIEM PAR PIEDALĪŠANOS UN VEIKSMI TURPMĀKAJOS KONKURSOS!

Vairāk par konkursa norisi lasi šeit -

«Gribi uz Lady Gaga koncertu? Kļūsti par «Apollo» fanu» 

PAR KONCERTU:

Jau šo ceturtdien, 23.augustā, savas turnejas «The Born This Way Ball» ietvaros Mežaparka estrādē uzstāsies šobrīd pasaulē aktuālākā popzvaigzne Lady Gaga.

21. augusta vakarā Lady Gaga koncertēs Lietuvas galvaspilsētā Viļņā, bet jau drīz pēc tam dosies uz Rīgu. Mežaparka Lielajā estrādē jau no pagājušās nedēļas norisinās apjomīgi skatuves uzbūves darbi. Šovs Rīgā būs piektais dziedātājas koncerts Eiropas turnejā, kuru Lady Gaga uzsāka 14.augustā Sofijā, Bulgārijā.

Mežaparka estrādes ieejas apmeklētājiem tiks atvērtas jau plkst. 17.00. Koncerta īpašie viesi būs britu grupa «The Darkness». «The Darkness» plašu atpazīstamību iekarojuši ar dziesmu «I Believe In A Thing Called Love», bet nupat pie klausītājiem nonāca grupas jaunākais studijas albums «Hot Cakes».

Lady Gaga koncerta biļetes ir nopērkamas «Ticketpro» biļešu kasēs MAXIMA XX un XXX lielveikalu informācijas centros visā Latvijā, kā arī vairākos tirdzniecības centros Rīgā un internetā «ticketpro.lv». Pilns tirdzniecības vietu saraksts atrodams «Ticketpro» mājas lapā.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu