Uz Rīgas apvedceļa gājis bojā kravas automašīnas vadītājs (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baiba Aprāne/LETA

Pirmdien uz Rīgas apvedceļa Mārupes novadā apgāzās kravas automašīna, kuras vadītājs no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka autoceļa Salaspils-Babīte 32.kilometrā 1958.gadā dzimis vīrietis netika galā ar kravas automašīnas «Scania» ar puspiekabi vadību, nobrauca no ceļa un apgāzās. Transportlīdzekļa vadītājs no gūtajām traumām nomira.

Savukārt Bauskas novadā, autoceļa Dāliņi-Strēlnieks 5.kilometrā, 1971.gadā dzimis vīrietis, bez vadītāja apliecības vadot automašīnu «Opel Monterey», ietriecās stāvošā kombainā «Jeņisej». Ceļu satiksmes negadījumā cieta automašīnas vadītājs, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 52 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši septiņi cilvēki un viens cilvēks gājis bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 32 avārijas, kurās cietuši pieci cilvēki un viens cilvēks gājis bojā.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 22 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Deviņi no tiem bija autovadītāji, 13 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 11 transportlīdzekļu vadītāji - četri autovadītāji un septiņi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu