Sevastova «US Open» kvalifikāciju sāks pret itālieti Knapu (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas labākā tenisiste Anastasija Sevastova šovakar uzsāks ASV atklātā čempionāta sieviešu vienspēļu kvalifikācijas turnīru, pirmajā kārtā sacenšoties ar itālieti Karinu Knapu.

Cīņa risināsies kā trešā septītajā kortā un varētu sākties ap plkst. 21.00 pēc Latvijas laika.

Šobrīd WTA vienspēļu rangā Sevastova ir 150. vietā, bet Knapa ieņem 130. pozīciju un kvalifikācijā izlikta ar 22. numuru. Abas tenisistes līdz šim savā starpā nav spēkojušās.

Otrajā kārtā šī pāra spēcīgākā tenisiste sacentīsies ar austrālieti Moniku Adamčaku, kura WTA rangā ir 188. pozīcijā, vai Šelbiju Rodžersu no ASV, kura rangā ieņem 290. vietu.

Lai kvalificētos pamatsacensībām, kas sāksies nākamnedēļ, tenisistēm nepieciešams izcīnīt trīs uzvaras.

Sevastova ASV atklātajā čempionātā spēlējusi arī iepriekšējos trīs gadus, kad visas reizes uzreiz varēja piedalīties pamatturnīrā, divreiz aizkļūstot līdz otrajai kārtai.

Kā ziņots, Sevastova nepiedalījās pirmajos trīs šī gada «Grand Slam» turnīros. Austrālijas atklātajā čempionātā viņa nestartēja traumas dēļ, bet turpinājumā atkrita zemu rangā, kas neļāva kvalificēties Francijas un Vimbldonas turnīriem. Pēdējā laikā Sevastova veiksmīgi startē zemākas raudzes turnīros, tomēr joprojām turpina cīnīties ar veselības problēmām, tāpēc dažreiz nespēj pabeigt cīņas.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu