«Krājbankas» kredītportfelis varētu tikt pārdots pavasarī (13)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Maksātnespējīgās AS «Latvijas Krājbankas» («Krājbankas») kredītportfelis varētu tikt pārdots 2013.gada pavasarī, šodien žurnālistiem sacīja bankas administratora SIA «KPMG Baltics» pārstāvis Jānis Bērziņš.

«Patlaban notiek darbs ar bankas kredītportfeli un tiek sūtīta informācija visiem potenciālajiem tā iegādes interesentiem. Tās ir gan Latvijas, gan ārvalstu bankas, gan arī dažādi investīciju fondi,» sacīja Bērziņš.

Viņš piebilda, ka patlaban tiek slēgti konfidencialitātes līgumi ar potenciālajiem bankas kredītportfeļa pircējiem. Šie līgumi paredz, ka potenciālie pircēji iegūs tiesības veikt «Krājbankas» kredītportfeļa padziļināto izpēti jeb «due diligence».

Bērziņš arī piebilda, ka par bankas kredītportfeļa iegādi ir liela interese gan no Latvijas, gan no ārvalstu finanšu institūciju puses.

«Krājbankas» pārskatā par 2012.gada jūliju norādīts, ka bankas kredītportfelis patlaban ir 202 581 856 lati. Bankas kredītportfelis 2012.gada jūnija beigās bija 208 119 152 lati. Bankas kopējie aktīvi 2012.gada jūlija beigās bija 336 202 640 lati.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu