Meklē vīrieti, kurš apkrāpis vientiesīgus cilvēkus (33)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Policija meklē vīrieti, kurš apkrāpis cilvēkus, lūdzot cilvēkus atvērt bankā kontus līdzekļu pārskaitīšanai, kurš pierunājis visus bankas un personas datus uzticēt viņam naudas pārskaitījuma veikšanai.

Rīgas Latgales iecirknī vērsās kāds iedzīvotājs un ziņoja, ka viņš ir apkrāpts. Kāds vīrietis cietušajam piedāvāja atvērt bankas kontu, jo viņam it kā no citas valsts nepieciešams pārskaitīt naudu, taču viņam neesot bankas konta uz kuru šo naudu pārsūtīt. Par to iedzīvotājs varētu saņemt daļu no pārskaitītās summas.

Cietušais atvēra kontu un nodeva visus vajadzīgos datus mazpazīstamajam vīrietim. Taču svešinieks bankas kontu izmantoja, lai aizņemtos naudu no dažādām ātro kredītu firmām. Vēlāk cietušais iedzīvotājs saprata, ka viņš ir apkrāpts un jauniegūtais paziņa nav atrodams.

Policijas darbinieki aicina iedzīvotājus uzmanīties no nepazīstamiem cilvēkiem un neuzticēt savus personas un bankas kontu datus svešiniekiem.

Aizdomās par krāpšanu policija meklē attēlā redzamo vīrieti, kurš jau agrāk sodīts par līdzīgiem likumpārkāpumiem. Policija lūdz atsaukties ikvienu, kurš zinātu attēlā redzamā vīrieša atrašanās vietu

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu