Jauniešu koris «Balsis» turpina Dziesmu svētku ciklu Daugavpilī (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

23. augustā plkst.19.15 Daugavpils stacijā Jauniešu koris «Balsis» organizē jau savu piekto koncertu akcijas «Dziesmu svētku BALSIS» ietvaros. Pagājušā gadā uzsāktās akcijas pamatā ir vēlme pēc iespējas vairāk cilvēkus Latvijā iepazīstināt ar XXV Vispārējo latviešu Dziesmu svētku noslēguma koncerta repertuāru, tādēļ koncertā aicināti pievienoties arī vietējo koru dziedātāji, līdzi ņemot XXV Vispārējo latviešu Dziesmu svētku noslēguma koncerta grāmatiņas un lielisku garastāvokli!

Astoņi koncerti Krāslavas un Daugavpils novados no 23.-26.augustam!

Beidzot sāk realizēties jau pagājušajā gadā uzsāktā iecere, izbraucot visu Daugavas baseinu Latvijas teritorijā, piestāt tuvu akvatorijai esošajās pilsētās un ciemos un sniegt tur koncertus baznīcās, kultūras namos, brīvdabas estrādēs un citur! Piektdienas rītā koris ar «plostilatgale.lv» koka plostu no Gorbačovas uzsāks braucienu pa Daugavas augšteci Latvijā, pa ceļam sniedzot koncertus tuvējos pagastos:

Ceturtdien, 23.augustā,

  • 21:30 Indras estrādē

Piektdien, 24.augustā,

  • 11:00 Piedrujas Sv.Jaunavas Marijas Romas katoļu baznīcā
  • 20:00 Varnaviču Sv. Jaunavas Marijas Romas katoļu baznīcā

Sestdien, 25.augustā,

  • 10:00 Indricas Sv.Jāņa Kristītāja Romas katoļu baznīcā
  • 16:00 Krāslavas Romas katoļu baznīcā
  • 17:00 Rudo saietā Krāslavas grāfu Plāteru pils dārzā
  • 22:00 Vecbornes evaņģēliski luteriskajā baznīcā

Svētdien, 26.augustā,

  • 16:00 Jauniešu centrā Kraujā, Naujenes pagastā

Izsakām milzīgu visām šīs trakās idejas realizācijā iesaistītajām organizācijām un institūcijām par atbalstu šo koncertu organizācijā, īpaši Daugavpils novada kultūras centra direktorei Intai Uškānei, Krāslavas novada kultūras nama vadītājai Valdai Timulei, Krāslavas informācijas centram un Intai Lipšānei, Krāslavas novada domei, Naujenes pagasta pārvaldes vadītājai Inārai Miglānei, Indras, Kalniešu, Aulejas un Kaplavas pagastam, kā arī VAS «Latvijas dzelzceļš» un VAS «Pasažieru vilciens»!

Un vēl…

Jauniešu koris BALSIS uzņem jaunus dziedātājus!

Noklausīšanās notiks, otrdien, 28.augustā, no 16.00, Mazajā Ģildē, Amatu ielā 3/5. Pieteikšanās elektroniski līdz 27.augustam, plkst.12.00, aizpildot uzņemšanas anketu, kas atrodama kora mājaslapā, «balsis.lv», un nosūtot to uz epastu «uznemsana@balsis.lv»! Visiem pretendentiem tiks izsūtīts noklausīšanās grafiks!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu