5 kapeiku pīrādziņi ar ābolu džemu (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.povarenok.ru

Nepieciešams:

250 ml silta ūdens
15 g svaiga rauga
2 ēdamkarotes cukura
2 ēdamkarotes eļļas
šķipsniņa sāls
350 g miltu
200 g ābolu džema
eļļa cepšanai

Pagatavošana:

Siltā ūdenī iemaisa raugu, eļļu, cukuru, šķipsniņu sāls, miltus. Mīklu samīca, bļodai pārliek pārtikas plēvi un atstāj uz nakti ledusskapī. No mīklas veido plāceni, vidū liek ābolu džemu, kārtīgi aizspiež malas, cep eļļā brūnu.

Lai vieglāk izveidot pīrādziņu, rokas samitrina eļļā.

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu