Deps par lomu piektajā «Karības jūras pirātu» filmā saņemšot 60 miljonus (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIAnovosti/Scanpix

Amerikāņu aktieris Džonijs Deps drīzumā varētu atgriezties visaugstāk apmaksāto Holivudas aktieru pašā galvgalī, jo tiek ziņots, ka par lomu piektajā «Karību jūras pirātu» filmā viņš saņems apmēram 60 miljonus dolāru (34,2 miljonus latu). 

Aktieris turpina strikti ievērot savu piesardzīgo politiku, lai nezaudētu savu «ekrāna vērtību».

«Džonijs ir ļoti uzmanīgs un nepiekrīt filmēties pārāk daudzās filmās,» laikrakstam «The Sun» stāstījis kāds informēts avots. «Viņš negrib sagraut savu karjeru, uz ekrāniem atrodoties pārāk daudz, kā tas notika ar Džonu Travoltu un Nikolasu Keidžu.»

«Iespaidīgais «Karību pirātu» darījums nozīmē, ka viņš spēs izvēlēties savas lomas nevis pēc atalgojuma lieluma, bet gan scenārija kvalitātes,» viņš piebilda.

49 gadus vecā Depa lielais atalgojums arī palīdzēs aktierim izmaksāt milzu naudas summu savai bijušajai draudzenei Vanesai Paradī, ar kuru viņš kopā bija 14 gadus, un diviem abu bērniem. Tiek prognozēts, ka šī summa sasniegs 150 miljonus dolāru (85,5 miljonus latu).

Pēc šķiršanās no Paradī publikas interese par Depu ir ļoti augsta, ko veicinājušas arī ziņas par viņa romānu ar aktrisi Emberu Hērdu.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu