Ierobežos satiksmi ārlietu ministru sanāksmes laikā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Artūrs Arājs/LETA

Sakarā ar Baltijas valstu un Vācijas Federatīvās Republikas ārlietu ministru sanāksmi tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana (izņemot operatīvā un diplomātiskā korpusa transportlīdzekļus, kā arī autotransportu ar speciālām caurlaidēm):

- 23.augustā no plkst. 7.00 līdz plkst. 14.00 Aspazijas bulvāra 50 metru garā posmā no Kaļķu ielas virzienā uz Teātra ielu (parka pusē) un Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra 50 metru garā posmā no Kaļķu ielas virzienā uz Smilšu ielu (parka pusē).

- 24.augustā no plkst. 7.00 līdz plkst. 12.00 Brīvības bulvāra labajā pusē, posmā no Rīgas apgabaltiesas ēkas līdz Elizabetes ielai.

Nepieciešamības gadījumā tiks ierobežota vai slēgta transportlīdzekļu satiksme un gājēju kustība pie delegācijas pārstāvju apmeklētajiem objektiem Aspazijas bulvārī, Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī un Brīvības bulvārī.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu