TNA izsolē pārdos 3252 kvadrātmetru zemes gabalu Jūrmalā (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo/R.Oliņš

Šodien plkst.11 VAS «Tiesu nama aģentūras» (TNA) konferenču zālē Rīgā, Raiņa bulvārī 15, notiks izsole par 3252 kvadrātmetrus plašā zemesgabala Jūrmalā, Pilsoņu ielā, pārdošanu.

Jau ziņots, ka līdz šim zemes gabals tika iznomāts SIA «TB Dizains» autostāvvietas izvietošanai.

Izsoles sākuma cena ir noteikta 538 000 latu apjomā.

Kā liecina TNA interneta mājaslapā publicētais paziņojums par izsoli, patlaban uz zemesgabala atrodas vairākas būves un izbūves, kas nav pārdodamā objekta sastāvdaļas, jo tās autostāvvietas darbības nodrošināšanai uzcēlis «TB Dizains». Šai sabiedrībai zemi TNA iznomāja 2004.gadā, un nomas līguma termiņš beidzās šā gada 1.jūnijā.

Kā aģentūru LETA informēja Tieslietu ministrijas preses sekretāre Ksenija Novikova, TNA akcionāri izlēmuši zemesgabalu pārdot izsolē, jo tas nav nepieciešams aģentūras pamatdarbības nodrošināšanai. Ieņēmumus par zemes pārdošanu paredzēts ieguldīt citu TNA īpašumu renovācijā.

Personām, kas vēlējās piedalīties izsolē, TNA kontā bija jāiemaksā 100 latu reģistrācijas maksa un 10% no objekta nosacītās cenas.

Izsole paredzēta ar augšupejošu soli, un viens solis noteikts 20 000 latu apmērā.

Līdz izsoles dienai savas prasības TNA var pieteikt personas, kurām uz pārdodamo īpašumu ir tādas tiesības, kas nepieļauj tā pārdošanu izsolē.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu