Pasažiere aizguļas lidmašīnā un lido turpu - šurpu (19)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/sergeyalifanov/

Kāda francūziete veikusi 18 stundu lidojumu no Pakistānas uz Franciju un atpakaļ, jo lidmašīnā aizsnaudusies un nogulējusi izkāpšanu Parīzē.Pakistānas aviokompānija «Pakistan International Airlines» (PIA) sākusi izmeklēšanu, kādēļ divu stundu laikā, ko lidmašīna pavadīja Parīzes Šarla de Golla lidostā, apkopes darbinieki nav sievieti pamanījuši.

Francūziete, kura ir precējusies ar pakistānieti, izlidoja no Pakistānas pilsētas Lahoras otrdien pusdienlaikā, lai caur Milānu dotos uz Parīzi, bet nogulēja izkāpšanu Šarla de Golla lidostā.

Pēcāk jau atpakaļceļā uz Pakistānu sieviete par savu aizgulēšanos lidmašīnas apkalpei neko neminēja, un viss nāca gaismā tikai trešdienas rītā, kad viņu pēc ielidošanas Lahorā aizturēja imigrācijas dienesta amatpersonas.

PIA preses pārstāvis informēja, ka aviokompānija izmeklē notikušo un jau ir sazinājusies ar Francijas kompāniju, kas atbild par pasažieru apkalpošanu Parīzē.

Tomēr viņš norādīja, ka sava daļa atbildības gulstas arī uz pašas pasažieres pleciem.

«Pasažiera pienākums ir pārbaudīt galamērķi un izkāpt, kad lidmašīna ierodas konkrētajā lidostā,» viņš piebilda.

PIA vēlāk nokārtoja, lai sieviete varētu doties atpakaļ uz Franciju ar citu aviokompāniju, jo neviens no PIA reisiem uzreiz nebija pieejams.

PIA preses pārstāvis norādīja, ka izmaksas par lieko lidojumu būs jāsedz tai pusei, kura tiks atzīta par vainīgu šajā kļūdā.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu