Policija aiztur kārtējo autovadītāju - kukuļdevēju (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Oliņš/Apollo

22.augustā, Ogres novada teritorijā Ceļu policijas darbinieki aizturēja kārtējo autovadītāju, kurš piedāvāja policistam kukuli, lai izbēgtu no soda protokola sastādīšanas, portālu «Apollo» informēja Valsts policijas pārstāve Daiga Kondrāte.

Trešdienas pēcpusdienā Ķeguma teritorijā, Tomes pagastā uz autoceļa Rīgas HES – Jaunjelgava ceļu policijas darbinieki apturēja kādu automašīnu par atļautā ātruma pārsniegšanu. Transportlīdzekļa vadītājs piedāvāja kukuli policijas darbiniekam, lai netiktu sastādīts protokols par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu.

Likumsargi 1967.gadā dzimušo autovadītāju aizturēja. Pret vīrieti sākts kriminālprocess par kukuļdošanu.

Rīgas reģionā šajā gadā reģistrēti jau sešpadsmit gadījumi, kad autovadītāji mēģina piekukuļot ceļu policijas darbiniekus.

Policija atgādina, ka arī turpmāk cīņā ar korupciju uz ceļa pastiprinātu uzmanību pievērsīs ne tikai policistiem, kas ņem kukuļus, bet arī autovadītājiem, kas dod kukuļus. Kukuļu došana saskaņā ar Krimināllikumu ir sodāma pēc 323. panta.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu