Klāt Lady Gaga «Born This Way» balle Mežaparkā; iesilda «The Darkness» (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar, 23. augustā, Mežaparka estrādē norisināsies pašlaik pasaulē aktuālākās popmūzikas zvaigznes Lady Gaga koncerts. Norises vietas ieejas tiks atvērtas no plkst. 17.00 un estrādes teritorijā darbosies ēdienu un dzērienu tirdzniecības vietas. Plkst. 19.15 savu uzstāšanos sāks koncerta īpašie viesi - britu grupa «The Darkness». Bet plkst. 20.30 uz skatuves kāps pati Lady Gaga, lai sniegtu divu stundu ilgu šovu.

Koncerts Rīgā norisināsies mūziķes pasaules turnejas «The Born This Way Ball» ietvaros. Skatuves dekorācijās galveno lomu spēlēs apjomīga gotiska pils, kurā vairākos līmeņos norisināsies «Born This Way» balle. Lady Gaga uzstāšanās Rīgā būs viens no tehniski vērienīgākajiem ārvalstu mūziķu koncertiem, kas līdz šim norisinājies Mežaparka estrādē. Sagatavošanās darbi ilga vairāk nekā nedēļu, un viss priekšnesumam nepieciešamais aprīkojums uz Latviju tika piegādāts 55 kravas automašīnās.

Apmeklētāju ērtībām pēc koncerta būs nodrošināti papildu reisi 11. tramvaja maršrutā, lai pēc pasākuma apmeklētāji varētu nokļūt līdz pilsētas centram.

Satiksmes ierobežojumi pasākuma dienā: no plkst. 15.30 līdz plkst. 00.30 tiks aizliegta transportlīdzekļu satiksme Mežaparka teritorijā, izņemot iedzīvotājus, kuri dzīvo slēgtajā teritorijā. Minētājā laika posmā Valsts policija nepieciešamības gadījumā kontrolēs un ierobežos transportlīdzekļu satiksmi Viestura un Ostas prospekta krustojumā, kā arī Janševska un Meža prospekta krustojumā.

Biļetes uz Lady Gaga koncertu ir nopērkamas «Ticketpro» biļešu kasēs MAXIMA XX un XXX lielveikalu informācijas centros visā Latvijā, kā arī tirdzniecības centru «Domina Shopping», «Galleria Riga», «Olimpia», «Riga Plaza», «Spice» un «Spice Home» informācijas centros. Biļetes var iegādāties arī interneta lapā «ticketpro.lv».

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu