Jaunā «Honda Accord» piedāvās jaunas tehnoloģijas un dzinējus (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunā devītās paaudzes [s:42208] ietērpj daudz dažādas jaunas tehnoloģijas elegantā, pievilcīgā un dinamiskā dizainā, turklāt atšķirībā no citām uzņēmuma automašīnām »Accord» piedāvā gan sedana, gan kupeja veida auto.

Kā modeļa ražošanas vadītājs Maiks Fišers (Mike Fischer) minēja auto prezentācijā - automašīnai ir 360 grādu redzamība, kas līdz ar to padara to daudz drošāku un ērtāk braucamu. Lai arī ārpusē dizains gan kupejas, gan sedana versijai ir nedaudz saīsināts, pateicoties koncentrēšanai uz klientu vajadzībām, kravas ietilpība ir palielinājusies.

Jaunā «Honda Accord» ietver sevī vairākas jaunas tehnoloģijas - joslas izvirzīšanās brīdinājumu, nenovēršamas avārijas ,brīdinājumu, displeju, kurš uzlabo blakus pasažiera puses ceļa redzamību. Tāpat jaunajam modelim ir pieejams «HondaLink», jeb mākoņa balstīta sistēma, kura savieno vadītāju ar «Bluethooth», «Pandora» interneta radio, SMS teksta sūtīšanas funkciju.

Jaunos «Honda Accord» darbinās trīs pavisam jaunu motoru kombinācijas, līdz ar to sasniedzot ievērojami zemus degvielas patēriņa rezultātus. Šīs opcijas iekļauj- 2.4 litru četrcilindru dzinēju ar tiešo injekciju, kas ir ievērojams solis Japānas autoražotājam, kurš jau ilgu laiku ir izvairījusies no tiešās injekcijas dzinējiem, 3.5 litru i-VTEC V6 motors ar sešu ātruma manuālo vai automātisko transmisiju un div-veidu motora uzlādējamo hibrīd sistēmu.

«Honda CRZ»

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu