Foto: RIA Novosti/Scanpix

Par ģimeni, kur pirms dažām nedēļām [s:42218]astoņgadīgs puika, kaimiņi stāsta, ka vecāki puisēnu nelaida spēlēties ar pārējiem, taču vai viņu sita - šaubās. Kā vēsta laikraksts «Diena», ģimenes draudzene sniegusi citu versiju notikušajam.

Laikraksts raksta, ka mājā Lāčplēša ielā, kur dzīvoja ģimene, sastaptā kaimiņiene stāsta, ka sabiedrības krējuma miteklis te neesot.

«Šajā mājā taču gandrīz visi ir sēdējuši». Konkrētā ģimene esot pat gluži pozitīvi izcēlusies uz kopējā fona. «Negāja vecāki kopā ar tiem pārējiem dzērājiem dzert, nezinu, vai tiešām nedzēra, bet nu vismaz uz āru tas nebija redzams. Bērni bija labi paēduši, pat apaļīgi,» viņa stāsta.

Viņa arīdzan atklāj, ka puiku pagalmā ar pārējiem bērniem spēlēties nelaida. Kaimiņiene pieļauj, ka varbūt viņi kaunējās, ka viņiem tāds bērns, jo viņš bija invalīds.

«Viņi nemaz nebija tādi, kā tur raksta internetā,» laikrakstam «Diena» apgalvoja kāda ģimenes bērnu draudzene, kurai notikušā versiju stāstījis kāds no aculieciniekiem.

Vecāki esot devušies savās darīšanās, un dēlēns mājās palicis viens – ar pārējiem ārā spēlēties nav gājis, jo nesen pārcietis operāciju, no kuras vēl nebija īsti atlabis. Tā kā viņš nebija pieskatīts, zēns ticis pie ievārījuma krājumiem un viens pats iztukšojis trīs burkas. Kad vecāki pārradušies mājās, puisēnam jau sākušās smagas komplikācijas, viņš vēmis un smacis nost. Patēvs mēģinājis viņam attīrīt kuņģi, no kā arī radušies sasitumi, bet tas nav palīdzējis, un, kamēr pusstundas laikā ieradusies ātrā palīdzība, puisēns jau bija miris.

Laikraksts gan norāda, ka tā rīcībā ir informācija - uz puisēna ķermeņa konstatētās traumas bijušas ļoti smagas, turklāt tādās vietās uz ķermeņa, kuru traumēšana nevarētu būt saistīta ar zēna glābšanu.

«Zārku bērēs nevēra vaļā, tie miesas bojājumi bija tādi, ka grūti iedomāties ko citu kā zvērību,» laikrakstam norādīja kāds informēts avots. Tādēļ, cik ticama ģimenes draugu versija, spriest var tikai policija.

Jau ziņots, ka 8.augusta vakarā mediķi saņēma izsaukumu uz kādu Rīgas centra dzīvokli. Tur viņi atrada 2004.gadā dzimušu zēnu ar redzamiem miesas bojājumiem. Puisēns jau bija miris. Aizdomās par bērna slepkavību tika aizturēta 1979.gadā dzimusī zēna māte un 1973.gadā dzimušais patēvs.

Komentāri (50)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp