Nedēļas horoskops: 27. augusts – 2. septembris (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nedēļas horoskops: 27. augusts – 2. septembris

  • AUNS Būsi gatavs dažādiem darbiem. Tieksme pilnveidoties un uzlabot savas zināšanas nāks tikai par labu. Veiksmīgāk klāsies tiem, kuri jau laikus būs izplānojuši nedēļas svarīgākos darbus un neatstās neko nejaušības varā. Saskarsmē ar apkārtējiem esi vērīgāks, uzmanīgāk ieklausies viņu sacītajā un centies būt pēc iespējas diplomātiskāks. Mīļotais cilvēks vēlēsies vairāk laika pavadīt kopā.
  • VĒRSIS Lielu nozīmi pievērsīsi savam materiālajam stāvoklim. Tu visādi centīsies nostabilizēt savus ienākumus un rast lielāku drošību par rītdienu. Galvenais, nekrīti galējībās un neuzņemies vairāk darbus nekā reāli esi spējīgs izdarīt. Šonedēļ kāds no zīmes pārstāvjiem var sadūšoties uz ļoti atbildīgu un nopietnu soli. Ģimenes lietās svarīgi vairāk uzmanības veltīt savām atvasītēm. Brīvdienās centies atslēgties no ikdienas problēmām.
  • DVĪŅI Nedēļas sākums būs ļoti saspringts. Nāksies krietni vien pasvīst, lai laikā paspētu visas iecerētās lietas. Nav izslēgts, apsvērsi domu par profesionālo iemaņu uzlabošanu, ar dažādu kursu palīdzību. Sākot no trešdienas vairāk aktualizēsies attiecību jautājumi. Iespējams, tu vēlēsies kārtīgi izrunāties ar otro pusīti un atrisināt pēdējā laika saskarsmes problēmas. Kādam no radiniekiem var būt nepieciešama tava palīdzība.
  • VĒZIS Šoreiz viss būs atkarīgs tikai un vienīgi no tevis paša. Enerģiskākie zīmes pārstāvji varēs lepoties ne vien ar panākumiem darbā, bet arī privātajā dzīvē. Savukārt, ja ļausies slinkumam, tad atliks vien sūkstīties par pelēcīgo ikdienu un vainot apkārtējos apstākļus savās neveiksmēs. Ja vēlies dibināt jaunus lietišķos kontaktus, tad zini, ka piemērotāka būs nedēļas otrā puse. Nav izslēgts, tu iekarosi kāda simpātijas.
  • LAUVA Ideju būs pārpārēm, tikai naudas nepietiekamība plānotās lietas var spiest atlikt uz nenoteiktu laiku. Taču neskumsti, ja nesanāk viss kā biji iecerējis. Centies saglabāt dzīvespriecīgu noskaņojumu un skatīties pāri visām nebūšanām. Šonedēļ zīmīgs periods tiem, kuri saistīti ar masu medijiem, politiku un sportu. Nav izslēgts, nolemsi iesaistīties kādā labdarības projektā un personīgi palīdzēsi grūtībās nonākušajam.
  • JAUNAVA Pierādīsi, ka tavas analītiskās spējas ir vienkārši izcilas. Padosies lietas, kuras skar zinātnes un tehnikas jomu. Tev nekādas problēmas nesagādās organizatoriski saimnieciskie jautājumi. Lieliski tiksi galā arīdzan ar vadītāja funkcijām. Liec lietā sev piemītošo kārtības mīlestību un praktiskumu un tu redzēsi, ka tavi panākumi strauji vien pieaugs. Var nedaudz pietrūkt laika, ko veltīt privātajai dzīvei.
  • SVARI Tavi enerģijas krājumi ātri vien var izsīkt, tāpēc esi apdomīgs, plānojot savus ikdienas darbus. Velti uzmanību tikai pašiem primārajiem darbiem un nenovērs savu uzmanību ar blakus lietām. Ja iespējams, līgumu parakstīšanu atcel uz citu nedēļu. Saskarsmē ar līdzcilvēkiem tieksies pēc miera un harmonijas, ne acu galā necietīsi strīdus un asas vārdu pārmaiņas. Spēkus palīdzēs atgūt kopīgi pavadītais laiks ar mīļoto cilvēku.
  • SKORPIONS Nedēļas sākumā droši vari doties gan tuvākos, gan tālākos braucienos, kā arī veidot sadarbības ar ārzemju uzņēmumiem. Lielu nozīmi pievērsīsi savam kontaktpersonu lokam, izslēdzot no tā cilvēkus, ar kuriem tevi nevieno kopīgas intereses un domu gājiens. Panākumi būs atkarīgi arīdzan no spējas operatīvi saņemt nepieciešamo informāciju un pārliecināties par tās autentiskumu, pirms likt to lietā.
  • STRĒLNIEKS Veiksme būs tava sabiedrotā. Bez īpašiem sarežģījumiem spēsi tikt galā ar ikdienišķajiem pienākumiem, veidosi jaunus lietišķos kontaktus un paplašināsi savu redzesloku. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem noteikti ir vērts izmēģināt savu laimi romantiskajā lauciņā un kas zina, varbūt tieši šonedēļ tu sastapsi savu otro pusīti. Ja nepieciešams, vari veltīt laiku sabiedriskajām aktivitātēm. Tevi nebaidīs plašākas auditorijas uzmanība, labprāt izbaudīsi mirkļus «uz skatuves».
  • MEŽĀZIS Iespējams, beidzot būsi nobriedis sen nepieciešamajām pārmaiņām savā dzīvē. Labā saskaņa ar apkārtējiem nozīmē, ka radīsies ne viens vien palīgs, kurš sniegs savu atbalstu tavu ieceru īstenošanā. Šonedēļ nav pats piemērotākais brīdis, lai dotos tālākā ceļā. Daži zīmes pārstāvji sajutīs vēlmi pārbaudīt savu spēju robežas, tādēļ piekritīs kādam izaicinājumam. Galvenais, saglabā vēsu prātu un nekrīti galējībās.
  • ŪDENSVĪRS Jo skaidrāk zināsi ko vēlies un kā to sasniegt, jo ātrāk tiksi pie kārotā. Neļauj slinkumam pārņemt sevi, centies kā nākas koncentrēties saviem profesionālajiem pienākumiem. Labākus panākumus gūs tie, kuri rīkosies nesavtīgi un būs atsaucīgāki pret līdzcilvēku vajadzībām. Nedēļas izskaņā tevi var ķert amora bulta, kura burtiski cels tevi spārnos un iedvesmos jauniem gara darbiem.
  • ZIVIS Vislabāk jutīsies labi zināmā un pierastā atmosfērā, sveši apstākļi tevi var padarīt nervozu. Kāds no zīmes pārstāvjiem var izšķirties par labu privātajām biznesam. Daudz laika pavadīsi tuvinieku lokā, jo tādejādi spēsi atgūt mieru un līdzsvara sajūtu. Pa brīžiem aizdomāsies par garīgām lietām un sāksi pavisam savādāk vērtēt ikdienas dzīvi. Filozofiskākie zīmes pārstāvji meklēs kontaktus ar līdzīgi domājošiem.
Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu