Smaga avārija naktī: cietuši seši cilvēki; tostarp pusaudži (62)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Šonakt avārijā Saldus novadā cietuši seši cilvēki, no tiem daļa ir pusaudži.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Lita Juberte, ap plkst.2.10 naktī Saldus novada Lutriņos, ceļa Lutriņi-Kabile 1.kilometrā automašīnas «Subaru Forester» vadītājs netika galā ar auto vadīšanu, tā nobrauca no brauktuves un apgāzās.

Negadījumā cieta 1984.gadā dzimis vīrietis, 1993.gadā dzimusi jauniete, 1994.gadā dzimis jaunietis, kā arī trīs nepilngadīgie - 1995.gadā dzimuši jaunietis un jauniete, kā arī 1996.gadā dzimis jaunietis.

Visi cietušie nogādāti slimnīcā.

Pagaidām nav zināms, kurš vadījis automašīnu. Policija noskaidro to, kā arī citus notikušā apstākļus.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 69 ceļu satiksmes negadījumi. No tiem 18 gadījumos cietuši cilvēki, kopumā - 27, bojā gājušo nav.

Saldus novada Zirņu pagastā, autoceļa Butnāri-Saldus-Ezere 3.kilometrā sadūrās automašīna «Audi 80» un «Opel Astra Caravan». Negadījumā cieta 1949.gadā dzimusī «Audi» pasažieri, kura nogādāta slimnīcā.

Iecavas novada Zorģos, šosejas Rīga-Bauska-Lietuvas robeža 48.kilometrā kravas automašīna «Scania P 400» ietriecās stāvošā automašīnā «Opel Astra Caravan», kas bija apstājusies, lai veiktu kreiso pagriezienu. Kā norāda policija, negadījums noticis, jo kravas automašīnas vadītājs nebija izvēlējies drošu braukšanas ātrumu un distanci.

Alūksnē, Torņa ielā automašīna «Volkswagen Transporter» uzbrauca sešus gadus vecam bērnam, kurš pēkšņi uzskrēja uz ceļa. Cietušais bērns nogādāts slimnīcā.

Savukārt Saulkrastu Zvejniekciemā, Tallinas ielā automašīna «Subaru» uzbrauca astoņus gadus vecai velosipēdistei. Cietusī meitenīte ievietota slimnīcā.

Pagājušajā diennaktī par braukšanu reibumā aizturēti 43 cilvēki, no tiem 26 apreibinošo vielu iespaidā sēdušies pie velosipēda stūres, bet 17 - vadījuši automašīnu.

Komentāri (62)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu