Kvitova un Isners triumfē turnīros ASV

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

ASV notikušajos tenisa turnīros pagājušajā naktī galvenās balvas ieguva čehiete Petra Kvitova un mājinieks Džons Isners.

WTA «Premier» sērijas turnīrā Ņūheivenā kādreizējā Vimbldonas turnīra čempione Kvitova finālmačā ar 7-6 (11:9) un 7-5 saspringtā cīņā pārspēja krievieti Mariju Kiriļenko, izcīnot otro titulu šogad.

22 gadus vecā čehiete turnīrā bija izlikta ar otro numuru, tiekot pie sava devītā titula karjerā. Otrajā setā Kvitova bija nokļuvusi zaudētājos ar rezultātu 2-5, tomēr turpinājumā uzvarēja piecos geimos pēc kārtas.

Augusta sākumā abas tenisistes savā starpā sacentās Londonas olimpisko spēļu ceturtdaļfināla mačā, kad divos setos pārāka bija Kiriļenko, tomēr turpinājumā Kvitova spēlējusi sekmīgi un mēneša vidū triumfēja arī Monreālas WTA «Premier» turnīrā.

Tikmēr Vinstonas-Seilemas «ATP World Tour 250» sērijas turnīrā otro gadu pēc kārtas triumfēja Isners, kurš finālmačā ar 3-6, 6-4 un 7-6 (11:9) bija pārāks pār turnīra otro raketi Tomašu Berdihu.

Isners, kurš bija izlikts ar trešo numuru, atspēlēja trīs pretinieka mačbumbas. Viņš jau otro reizi šogad aizstāvēja ATP turnīra čempiona titulu.

Jau pirmdien pasaules vadošie tenisisti uzsāks dalību sezonas noslēdzošajā «Grand Slam» turnīrā - ASV atklātajā čempionātā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu