«Skonto» atkal zaudē punktus pret Rīgas «Daugavu»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas virslīgas vicelīdere Rīgas «Skonto» šodien čempionāta 25. kārtas spēlē savā laukumā cīnījās neizšķirti 1:1 (1:0) ar vienu no turnīra vājākajām komandām Rīgas «Daugava».

Šajā mačā rezultātu 21. minūtē atklāja Ruslans Mingazovs, bet izlīdzinājumu «Daugava» panāca 15 minūtes pirms pamatlaika noslēguma.

Pēdējās 13 spēlēs tagad «Daugavas» kontā ir septiņi neizšķirti un seši zaudējumi. Zīmīgi, ka arī iepriekšējais mačs starp šīm abām komandām 26. jūnijā noslēdzās tieši ar rezultātu 1:1.

Pārējie svētdienas mači sāksies plkst. 18.00. Tajos «Jūrmala» sacentīsies ar čempionāta līdervienību Daugavpils «Daugava», čempionvienība «Ventspils» savā laukumā uzņems «Jelgavu», bet «Liepājas metalurgs» tiksies ar «Gulbeni».

Kā ziņots, pirmā šīs kārtas spēle notika sestdien, kad pastarīte «Metta»/LU izbraukumā ar 4:3 otro reizi šosezon pieveica JPFS/FK «Spartaks» vienību.

Šobrīd kopvērtējuma pirmajā vietā ar 51 punktu 24 spēlēs joprojām atrodas Daugavpils «Daugava», bet no tās par punktu atpaliek «Skonto» komanda, kas gan jau aizvadījusi 25 cīņas. Šīm komandām ar 45 punktiem seko «Ventspils», kas aizvadījusi 23 spēles, bet «Liepājas metalurgs» kontā ir 42 punkti 23 mačos.

Piektajā vietā ar 33 punktiem ir JPFS/FK «Spartaks», «Jūrmalas» kontā 30 punkti, bet septītajā vietā esošā «Jelgava» tikusi pie 22 punktiem. Rīgas «Daugava» ar 21 punktu joprojām ir astotā, «Gulbene» iekrājusi 19 punktus, bet kopvērtējuma pēdējā, desmitajā vietā ar 18 punktiem atrodas «Metta»/LU.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu