«Kurbads un Ko» atver jaunu auto loģistikas centru (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā piektdienā tika atklāts SIA «Kurbads un Ko» jaunais loģistikas centrs, kurš atrodas Rīgā, Maskavas ielā 432. Centra platība kopā ar automobiļu stāvlaukumiem ir 50 000 kvadrātmetru, kuros vienlaikus var izvietot līdz pat 2000 spēkratus, «Apollo» pastāstīja Sintija Zārberga, uzņēmuma pārstāve.

«Par jauna loģistikas centra izbūvi izšķīrāmies tāpēc, ka iepriekšējās platības kļuva par šauru augošajam automobiļu apgrozījumam,» skaidro SIA «Kurbads un Ko» valdes priekšsēdētājs Andis Pikāns. «Tā, piemēram, mums uzticēta «Volkswagen» importētāja automobiļu krājuma uzglabāšana visām Baltijas valstīm. Patlaban mūsu noliktavā atrodas ap 600 VW automašīnu.»

SIA «Kurbads un Ko dibināta» 1993. gadā, un kopš tā laika uzņēmuma darbības virziens bijis nemainīgs - vieglo automašīnu transportēšana Baltijā, NVS un Skandināvijas valstīs, kā arī visā Eiropā. «Kurbads un Ko» piedāvā pilnu loģistikas pakalpojumu klāstu - automašīnu piegādi no ražotāja līdz pasūtītājam, transporta pakalpojumus, pirmspārdošanas sagatavošanu, automašīnu uzglabāšanu un vietējos pārvadājumus. Tādējādi uzņēmuma klienti ir ne vien privātpersonas un nelieli dīleri, bet arī lieli koncerni. SIA «Kurbads un Ko» reputācijas pamatā ir klientu uzticība.

«Uz «Kurbads un Ko» pakalpojumiem vienmēr var paļauties,» atzīst SIA «Skandi Motors» valdes loceklis Ainārs Liljē. «Mēs esam pārliecinājušies, ka jebkurš starpgadījums vai aizķeršanās, kas var rasties tik garā loģistikas ķēdē, tiks operatīvi atrisināti. Automobiļu tirdzniecībā dažkārt nepieciešamas steidzamas un pat neplānotas automašīnu piegādes, un «Kurbads un Ko» vienmēr ir gatavs pārkārtot savu grafiku, lai mums palīdzētu.»

Uzņēmums piedāvā veikt arī automašīnu novērtēšanu, inspekcijas un apkopes darbus, tādejādi samazinot klienta netiešās darbības izmaksas, kas saistītas ar automašīnu uzglabāšanu, transportēšanu un apkopi pirms pārdošanas.

«Lai gan «Kurbads un Ko» ir mūsu konkurenti, priecājamies, ka šis uzņēmums attīstās un spēj ieguldīt līdzekļus jauna loģistikas centra atklāšanā,» saka SIA GEFCO Baltic automobiļu un transporta loģistikas menedžeris Martins Keršis (Martynas Kersys). «Automašīnu loģistika ir daudz sarežgītāka nekā citi pārvadājumu veidi, jo nogādāt automašīnu galapunktā sveiku un neskartu, turklāt laikus, ir grūts darbs, ko pasūtītājs ne vienmēr spēj novērtēt. Tāpēc Latvijā ir ļoti maz tādu uzņēmumu, kas spēj šo uzdevumu veikt augstā līmenī. Kurbads un Ko noteikti ir viens no tiem,» teic Keršis.

SIA «Kurbads un Ko» ir arī autorizētais austriešu ražotāja «Kaessbohrer» kravas transporta servisa centrs. Augsti kvalificēti meistari savlaicīgi un kvalitatīvi veic kā uzņēmumu, tā arī privātpersonu komerctransporta tehnisko apkopi un nepieciešamo remontu, tai skaitā detaļu un agregātu maiņu, kā arī šasiju un virsbūvju krāsošanu.

Automašīnu pārvadāšanai SIA «Kurbads un Ko» izmanto specializētus jaunākās paaudzes «Volvo» markas kravas automobiļus, kas aprīkoti ar «Kaessbohrer» piekabēm. Automobiļu dzinēji atbilst Euro 4 un Euro 5 izmešu normām. Šie auto vedēji paver iespēju vienlaikus transportēt līdz pat 10 vieglajām automašīnām. Patlaban loģistikas centra autoparkā ir trīsdesmit pieci autovedēji, kuru vadīšana uzticēta profesionāliem un ļoti pieredzējušiem vadītājiem.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu