Horvātu pussargs Modričs oficiāli pievienojies Madrides «Real»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Horvātijas futbola izlases pussargs Luka Modričs šodien oficiāli pievienojies iepriekšējās sezonas Spānijas čempionvienībai Madrides «Real».

Jau pirms vairāk nekā diviem mēnešiem Spānijas laikraksts «Marca» ziņoja, ka Modričs piekritis pāriet uz «Real», bet darījums pabeigts vien šodien, horvātam noslēdzot līgumu uz piecām sezonām.

Iepriekšējās četras sezonas 26 gadus vecais Modričs spēlēja Anglijas premjerlīgas komandā «Tottenham Hotspur».

Jūnijā «Marca» vēstīja, ka Madrides klubs par Modriča transfēru varētu samaksāt apmēram 35 miljonus eiro (24,5 miljonus latu).

«Tottenham Hotspur» komandas sastāvā Modričs aizvadīja 127 spēles, kurās guva 13 vārtus, bet Horvātijas izlases rindās Modričs 57 mačos guvis astoņus vārtus.

Aizvadītajā sezonā Madrides «Real» futbolisti pirmo reizi kopš 2007./2008. gada sezonas triumfēja Spānijas čempionātā.

Tomēr jauno sezonu Madrides «Real» komanda sākusi ļoti neveiksmīgi - pirmajās divās vietējā čempionāta kārtās tā izcīnījusi tikai vienu punktu, bet Superkausa pirmajā mačā ar 2:3 piekāpās savai sīvākajai konkurentei «FC Barcelona».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu