Kuldam pirmie vārti «Sibirj» sastāvā, rezultatīvs arī Dārziņš

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pārbaudes spēlē hokejā šodien zaudējumu piedzīvoja Latvijas izlases aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Novosibirskas «Sibirj» komanda. 

V. Bļinova piemiņas turnīra pirmajā mačā «Sibirj» hokejisti ar 1:4 atzina citas KHL komandas Astanas «Baris» pārākumu. Vienīgos vārtus Novosibirskas komandas labā guva tieši Kulda, kurš izcēlās mača 11. minūtē, kad skaitliskajā vairākumā panāca neizšķirtu 1:1.

Uzvarētāju rindās ar diviem precīziem metieniem atzīmējās Naidžels Douzs, bet pa vieniem vārtiem guva Dastins Boids un Dmitrijs Upers.

Tikmēr Ivana Romazana piemiņas turnīru Magņitogorskā šodien ar uzvaru sāka Laura Dārziņa pārstāvētā Kazaņas «Ak Bars» komanda, latvietim izceļoties ar precīzu raidījumu.

Aizvadītajā mačā «Ak Bars» ar 3:1 (2:0, 1:1, 0:0) pārspēja Čeļabinskas «Traktor», bet Dārziņš 6.minūtē atklāja cīņas rezultātu.

Pēc mača abas komandas izpildīja arī pēcspēles metienu sēriju, kurā Dārziņš savā mēģinājumā bija neprecīzs, bet tas neliedza «Ak Bars» uzvarēt ar 1:0.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu