Čīča, Roberto vai Daņiļenko - kurš iekaros Baļčunaites sirdi? (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dziesmā «Rudens roze» apvienojušies četri tautā iemīļoti skatuves mākslinieki - Andris Daņiļenko, Vita Baļčunaite, Dzintars Čīča un Roberto Meloni.

Šis Imanta Ozola un Eināra Lipes radītais skaņdarbs savulaik iekaroja plašu klausītāju mīlestību «Saulkrastu kapelas» un Latvijas Radio 2 dibinātāja Ulda Dukas izpildījumā, bet nu tā kļūs par tituldziesmu jaunajai koncertprogrammai «Rozes kaislības», kurā sadziedāsies Daņiļenko, Baļčunaite, Čīča un Roberto.

Dziesmas «Rudens roze» šā gada versijas aranžējumu veidojis un ģitāru iespēlējis Edijs Gņedovskis, bet ierakstā vēl piedalījies pianists Anatolijs Livča, akordeonists Kaspars Gulbis, kontrabasists Viktors Veļičko un bundzinieks Miķelis Vīte. Tieši šīs mūziķu grupas pavadībā dziesmas «Rudens roze» izpildītāji koncertēs programmā «Rozes kaislības» 13.oktobrī Valmierā, 19.oktobrī Ventspilī, 20.oktobrī Jēkabpilī, 26.oktobrī Rīgā, 2.novembrī Liepājā, 3.novembrī Jelgavā un 10.novembrī Cēsīs.

«Rozes kaislības» ir muzikāls stāsts par gaišmatainās skaistules Rozes mīlas pasauli, kurā būtisku lomu spēlē divi dēkaiņi - čigānzēns un itāļu mačo. Tomēr pa īstam viņas sirdi spēj atkausēt vīrietis, kura acīs un balsī jaušams latvisks pamatīgums. Programmā - latviešu, čigānu un itāļu estrādes zelta dziesmas.

Biļetes jau pieejamas «Biļešu Paradīzē». Koncerttūri piedāvā Latvijas Radio 2, organizē kompānija «Evermūzika».

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu