Eto'o aizgājis no Kamerūnas futbola izlases

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ambiciozās Krievijas premjerlīgas futbola čempionāta komandas Mahačkalas «Anži» uzbrucējs Samuels Eto'o paziņojis par aiziešanu no Kamerūnas valstsvienības.

31 gadu vecais Eto'o par savu nodomu Kamerūnas Futbola federācijas prezidentu informējis ar vēstules starpniecību, kas publicēta uzbrucēja oficiālajā mājaslapā internetā.

Eto'o uzsvēris, ka valstsvienībā nespēlēs līdz tam brīdim, kamēr futbola federācija nemainīs savu nostāju pret nacionālo izlasi.

«Mūsu valstsvienība turpina pastāvēt amatierisma līmenī un ar sliktu organizāciju, kas nav savienojams ar spēlēšanu augstā līmenī,» minēts Eto'o vēstulē.

Pagājušajā nedēļā Eto'o tika izsaukts uz Kamerūnas izlasi, lai gatavotos 2013. gada Āfrikas Nāciju kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra spēlei pret Kaboverdi, kas notiks 8. septembrī.

Eto'o uz valstsvienību izsaukts pirmo reizi pēdējo astoņu mēnešu laikā. Iepriekšējās septiņas Kamerūnas izlases spēles uzbrucējs izlaida diskvalifikācijas dēļ, kas viņam tika piespriesta par pārbaudes spēles ar Alžīriju boikotēšanu pagājušā gada novembrī.

Mediji ziņoja, ka toreiz vairāki Kamerūnas izlases futbolisti atteicās piedalīties mačā, jo viņiem netika izmaksātas prēmijas par uzvaru sadzīves tehnikas ražotāja «LG Electronics» (LG) rīkotajā komercturnīrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu