«UgunsGrēka» jaunajā sezonā jauni varoņi un jaunas kaislības (29)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Viens no šīs sezonas gaidītākajiem notikumiem ir mīlētākā Latvijas seriāla UgunsGrēks astotā sezona, kura solās būt intriģējoša un negaidītiem pārsteigumiem pilna. Skatītājus jau kopš iepriekšējās sezonas noslēguma nodarbina jautājums - vai Elizabetei izdevās izdzīvot? Jaunajā sezonā UgunsGrēks piedāvās ne vien sniegt atbildes uz neskaitāmiem jautājumiem, bet arī iepazīstinās ar diviem jauniem varoņiem – Cēzaru un Ramonu. Vīrieša loma uzticēta aktierim Normundam Bērzam un Ramonu atveidos Ieva Aleksandrova– Eklone. Kas ir šie jaunie viesnīcas viesi? Sekojiet līdzi Latvijas mīlētākā seriāla UgunsGrēks astotajai sezonai jau no 10.septembra darba dienās 20:20 TV3! 

Laiks skrien un līdz ar to aizsteigušies UgunsGrēka astotās sezonas notikumi, kuri attīstījušies un ievirzījušies nedaudz citādā gultnē. Protams, tas neizslēdz pikantu un aizraujošu pavērsienu pilnas situācijas. Gaidāmi jauni mīlas līkloči, kaislīgas aizraušanās, netikumi un tikumi, krāpšanas un piesavināšanās. Viesnīcas gaiteņos turpmāk sastapsiet arī divi jaunus, vēl neredzētus varoņus – Cēzaru (Normunds Bērzs) un Ramonu (Ieva Aleksandrova - Eklone). Jaunos varoņus sastapsiet jau pavisam drīz, kad arī uzzināsiet, kā krustosies varoņu dzīves UgunsGrēka jaunajā sezonā.

Iepazīstieties, Cēzars!

Jaunais vīrietis ir bijis profesionāls sportists un pat uzvarējis Tour de France, savas karjeras laikā nopelnījis un veiksmīgi ieguldījis daudz naudas. Šobrīd aktīvās sporta gaitas beidzis un nodarbojas ar sporta inventāra ražošanu. Cēzars dzīvo Francijā, kur arī pieder veiksmīga riteņbraucēju komanda. Jaunā varoņa raksturs ir īsta vīrieša cienīgs – neatlaidīgs, mērķtiecīgs un arī ļoti privātīpašniecisks. Cēzara tēls nebūt nelīdzinās smaidīgajam aktierim Normundam Bērzam, kurš iejutīsies viņa ādā. Par seriālu UgunsGrēks un iespēju tajā filmēties stāsta N.Bērzs: «Šī ir mana pirmā sastapšanās un pieredze gan ar režisori Intu Gorodecku, gan jauniem aktieriem, ar kuriem līdz šim nebiju strādājis kopā. Ir ļoti interesanti strādāt šajā komandā, vērot kadra un ārpus kadra attiecības. Kolektīvs jau bez manas līdzdalības darbojas vairākus gadus, tāpēc pieeju darbam ar lielu pietāti un atbildības sajūtu.»

Neatlaidīgā Ramona

Ramona ir jauna sieviete, kas divas reizes precējusies un abas arī šķīrusies, no laulībām viņai ir divi nu jau pieauguši bērni. Līdzšinējā attiecību pieredze jauno sievieti padarījusi gana skarbu, viņa vairs nelolo nekādas ilūzijas un pavisam reāli skatās uz dzīvi. Ramonas raksturs ir neatlaidīgs un viņa vairāk nekā lieliski zina, ko vēlās sasniegt no dzīves. Ramonas tēlā iejutīsies aktrise Ieva Aleksandrova– Eklone. «Uzaicinājums filmēties UgunsGrēkā bija patīkams pārsteigums. Tā ir lieliska iespēja strādāt kopā ar spilgtākajiem Latvijas aktieriem un gūt vienreizēju pieredzi. Ieva labprāt no savas varones aizņemtos rakstura stingrību un noteiktību. Tas ir liels izaicinājums – spēlēt tēlu, kas tik ļoti atšķiras no pašas...»

Sižeta līkloči

Skatītājiem, cenšoties ieskatīties jaunās sezonas sižetā, atklājams, ka iemīļotā UgunsGrēka varone Zenta satuvināsies ar kādu vīrieti. Vai tiešām Zenta būs sev atradusi precinieku?! Pikantas būs Helēnas un Donata attiecības, starp viņiem valdīs gan īsta mīlestības dzirksts, gan būs arī kāds nopietnāks strīds. Helēnai būs arī kāds netikums, kurš var kļūt pārlieku traucējošs un apkārtējiem nepatīkams. Taču kā būs iegrozījusies Leona dzīve, vai viņš būs sev atradis citu sievieti? Ja tā, tad šī būs patiesa mīlestība vai tikai īslaicīga aizraušanās? Un visbeidzot - jau pirmajā UgunsGrēka sērijā noskaidrosies vai Elizabete ir izdzīvojusi vai tomēr būs jāatvadās no šīs varones.

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu