«Apple» prasa aizliegt astoņu «Samsung» telefonu tirdzniecību (23)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

ASV informācijas tehnoloģiju gigants «Apple Inc.» pirmdien tiesā iesniedzis prasību Savienoto Valstu tirgū aizliegt astoņus Dienvidkorejas elektronikas uzņēmuma «Samsung Electronics» mobilo telefonu modeļus, kuros konstatēti kompānijas patenttiesību pārkāpumi.

Tiesā iesniegtā prasība aptver «Galaxy S 4G», «Galaxy S2 AT&T model», «Galaxy S2 Skyrocket», «Galaxy S2 T-Mobile model», «Galaxy S2 Epic 4G», «Galaxy S Showcase», «Droid Charge» un «Galaxy Prevail» mobilos tālruņus.

«Samsung» jaunākie produkti «Galaxy S III» un «Galaxy Note» šajā sarakstā nav iekļauti.

Kā ziņots, Savienoto Valstu tiesa piektdien atzina, ka «Samsung Electronics» pārkāpis «Apple» patenttiesības uz kompānijas ražotajiem viedtālruņiem un planšetdatoriem.

Sanhosē tiesa, kas izvērtēja aptuveni 700 abu uzņēmumu savstarpējās prasības par patenttiesību pārkāpšanu, atzina, ka «Samsung» virknē gadījumu nav ievērojis «Apple» tiesības.

Tikmēr «Samsung» otrdien solīja īstenot visus nepieciešamos pasākumus, lai saglabātu kompānijas produktus ASV veikalu plauktos.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu