Nenokavē pieteikšanos 22.Latvijas riteņbraucēju Vienības braucienam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Cienījamie riteņbraucēji! Līdz trešdienas vakaram vēl jūs varat paspēt pieteikties gada nozīmīgākajām riteņbraucēju sacensībām, kas ik gadus pulcē ļoti kuplu sportot mīļotāju skaitu! Piesakoties līdz trešdienas vakaram, jums ir iespēja saglabāt vietu starta koridorī pēc pagājušā gada rezultātiem. Pieteikties sacensībām būs iespējams arī sacensību dienā 2.septembrī Siguldā, Svētku laukumā.

Starta numuru izņemšana

Lai sacensību dienā neveidotos rindas pie starta numuru izņemšanas, piedāvājam iespēju savu starta numuru izņemt 31.augustā un 1.septembrī pie tirdzniecības centra «Alfa» C ieejas, īpaši ierīkotā teltī. Numuru izsniegšana notiks no plkst.10:00 līdz 20:00. Atgādinam, ka numuri tiks kārtoti pa distancēm un attiecīgi katrā - alfabēta secībā.

Starta numuri dalībniekiem tiks piešķirti vadoties pēc iepriekšējā gada rezultātiem tajā pašā distancē un jaunajiem dalībniekiem pēc pieteikšanās datuma.

Starta numurus 31.augustā un 1.septembrī varēs izņemt tie dalībnieki, kuri būs pieteikušies līdz trešdienas vakaram un izņemtie rēķini arī būs apmaksāti līdz trešdienas vakaram.

Pārējie dalībnieki savus starta numurus varēs izņemt sacensību dienā Siguldā, Svētku laikumā.

Satiksmes ierobežojumi

Informējam, ka mājas lapā «velo.lv» Vienības brauciena sadaļā ir publicēti satiksmes ierobežojumi un ieteicamie laiki, kad ierasties starta vietā, kā arī laiki, kad varēs izbraukt no auto stāvvietām.

Vilcieni

Sacensību dalībniekiem, kuri uz Vienības braucienu ieradīsies ar vilcienu, informējam, ka zemāk minētajos reisos tiks pievienoti papildus vagoni.

  • Rīga-Sigulda (644), kas atiet no Rīgas plkst.9:22
  • Rīga-Cēsis (646), kas atiet no Rīgas plkst.10:37
  • Cēsis-Rīga (645), kas atiet no Cēsīm plkst.15:45
  • Sigulda-Rīga (649), kas atiet no Siguldas plkst.17:33

Uz tikšanos 2.septembrī Siguldā 22.Latvijas riteņbraucēju vienības braucienā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu