Drosminieks Krievijā izglābj 43 cilvēkus un mirst (155)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kāds drosminieks Krievijā, kuru mediji nodēvējuši par «mazo cilvēku», meties glābt ugunsgrēka varā nonākušos cilvēkus un no degošas ēkas izveda 43 nelaimē nokļuvušos.

Kā ziņo Krievijas mediji, 43 cilvēku glābējs, kura augums ir 1,40 metri, pats nepaguva iziet no degošās ēkas un zaudēja dzīvību ugunsgrēkā.

Pēc liesmu nodzēšanas glābēji atrada cilvēka mirstīgās atliekas un nelielā auguma dēļ nodomāja, ka mirušais ir deviņus līdz desmit gadus vecs zēns, taču mājas iedzīvotāji atpazinuši savu glābēju - 29 gadus veco kaimiņu, kurš palīdzēja tikt ārā no liesmu aprītās ēkas.

Tiek ziņots, ka svētdienas rītā kādā divstāvu mājā Surgutā izcēlās ugunsgrēks, un liesma ātri vien pārņēma visu ēku. 29 gadus vecais Stass Slobodjans un viņa 35 gadus vecais brālis Oļegs, aptverot notiekošo, metušies uz degošo māju modināt kaimiņus.

Ierodoties glābējiem, brāļi no degošās mājas bija izveduši 43 cilvēkus. Vietējie iedzīvotāji stāsta, ka bez drosminieka palīdzības daudzi mājas iedzīvotāji nebūtu izglābušies.

Drosminieks pēc kaimiņu izglābšanas meties iekšā degošā mājā, lai glābtu dokumentus, taču ārā vairs neesot iznācis.

«Mazais cilvēks ar lielu, drosmīgu sirdi,» - tā par savu glābēju izteicās kaimiņi.

Komentāri (155)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu