«Instrumenti» izdos Arēna Rīga koncertierakstu DVD formātā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupa «Instrumenti» nākamnedēļ, 5. septembrī, prezentēs savu pirmo koncertierakstu «TRU LIVE 2011» DVD formātā. «TRU LIVE 2011» DVD, kas tapis ar «Samsung Smart Sessions» atbalstu,  no 5. septembra būs pieejams mūzikas tirdzniecības vietās visā Latvijā.

«Instrumenti» debijas albuma «TRU» tūres noslēguma šovs, kas notika pagājušā gada nogalē Arēnā Rīga un pulcēja 8000 skatītāju, ir līdz šim iespaidīgākais grupas koncerts, kura veidošanā piedalījās vairāk kā 115 cilvēki.

Arēnas Rīga koncerts tika filmēts ar 28 kamerām un video montāžas darbu veicis Eduards Zagainovs; skaņas pēcapstrāde uzticēta Gatim Zaķim. DVD ietvertas 15 dziesmas angļu un latviešu valodā.

«TRU LIVE 2011» DVD iekļauta arī «VFS Films» veidota 20 minūšu gara filma par koncerta tapšanu, kur iekļauti video materiāli no mēģinājumiem un sagatavošanās procesa, kā arī intervijas ar «Instrumenti» mūziķiem, gan arī koncerta video projekciju un tērpu māksliniekiem. Kopējais DVD garums ir 1h50min.

Jau nākamās nedēļas beigās, 7. septembrī, «Instrumenti» kopā ar Samsung savus atbalstītājus aicinās pilnu «TRU LIVE 2011» koncerta ierakstu noskatīties Kalnciema kvartālā.

«Instrumenti» – «Perfume» video:

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu