Atklāts sociālais tīkls «vadošajiem» interneta lietotājiem (13)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Zviedru uzņēmējs Ēriks Vaštmeisters pirmdien atklāja jaunu sociālo tīklu, kas paredzēts «vadošajam vienam procentam» interneta lietotāju.

Pirms portāla «Best of All Worlds» atklāšanas tam jau bija pievienojušies 20 tūkstoši lietotāju.

2004.gadā Vaštmeisters izveidoja vienu no pirmajiem sociālajiem tīkliem pasaulē «aSmallWorld». Viņš aizgāja no kompānijas 2008.gadā, taču uzsver, ka jaunais portāls paredzēts tai pašai auditorijai.

«Tas apvienos interneta auditorijas vadošo vienu procentu, nozares līderus finansēs, sabiedriskajās attiecībās, medijos, modē, valdībā,» sacīja 57 gadus vecais uzņēmējs. «Tas paredzēts nevis bagātniekiem, bet gan izsmalcinātiem cilvēkiem ar labu gaumi.»

«Best of All Worlds» palīdzēs lietotājiem sazināties savā starpā un uzzināt par gaidāmajiem notikumiem netālu no viņu dzīvesvietas. Vaštemeisters uzskata, ka jaunais sociālais tīkls būs pārāks par «Facebook», kas «skatās pagātnē un sniedz nestrukturētu informāciju par to, ko darījuši tavi draugi».

Lai pievienotos portālam «Best of All World», nepieciešams ielūgums.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu