Septembra horoskops (7)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Septembra horoskops

  • AUNS Būsi savu uzdevumu augstumos. Labprāt uzņemsies iniciatīvu un pierādīsi visiem, uz ko patiesībā esi spējīgs. Liela nozīme būs sabiedrības atbalstam un uzmundrinājumam. Zvaigznes ne reizi vien dos tev lieliskas karjeras izaugsmes iespējas. Ja nepieciešams, droši vari sadarboties ar ārzemēm, doties ārpus valsts, lai meklētu jaunas sadarbības iespējas. Materiālajā plānā tev smaidīs veiksme. Nav izslēgts, tu iesaistīsies jaunā projektā vai kā citādi uzlabosi savus ienākumus. Privātā dzīvē būs grūti prognozēt notikumu gaitu, jo attiecības ar otro pusīti būs ļoti kaislīgas.
  • VĒRSIS Darba spara un pašaizliedzības trūkumu profesionālajās lietās tev patiesi pārmest nevarēs. Brīžiem tu būsi aktīvs taisnības cīnītājs, centīsies tikt galā ar apkārt valdošajām nejaucībām. Mēneša pirmajā dekādē der būt piesardzīgākam juridiskajās lietās. Veicot darījumus ar mazpazīstamiem partneriem, centies pārbaudīt viņu vēsturi un viņu solījumus izvērtē nedaudz kritiskāk. Dažubrīd tu vēlēsies norobežoties no visiem un strādāt vienatnē, taču tas nenozīmē, ka pie nepieciešamības nespēsi sastrādāties ar līdzgaitniekiem.
  • DVĪŅI Tavs galvenais virzītājspēks būs ambīcijas un kvēlāko sapņu īstenošana. Ja spēsi uzdrīkstēties un pārkāpsi zināmai nedrošības sajūtai, tavi rezultāti var būt patiesi satriecoši. Kā jau intelektuālā horoskopa zīme, tieksies nemitīgi paplašināt savu redzesloku. Kāds var pat nolemt doties ārpus valsts robežām, lai iegūtu kārotās zināšanas. Nav izslēgts, šomēness aktīvi pievērsīsies nekustamā īpašuma jautājumiem. Ja veic lielākus pirkumus, pārliecinies vai tiešām prece atbilst nepieciešamajām prasībām. Ģimenes lietās daudz kas būs atkarīgs no tā vai spēsi būt gana pacietīgs un kā nākas ieklausīties partnerī.
  • VĒZIS Tie zīmes pārstāvji, kuri ieklausīsies savā sirdsbalsī un rīkosies saskaņā ar to būs lielākie ieguvēji. Ja esi jauna darba meklējumos, lielāku nozīmi pievērs tam, vai tev dotais darbs vispār patīk un tikai tad sāc izvērtēt materiālo aspektu. Kopumā tavas profesionālās ambīcijas augs un tu vēlēsies iekarot jaunas virsotnes. Pārrunās ar augstākstāvošajiem nekļūsti pārlieku uzstājīgs, jo tas radīs pretēju efektu vēlamajam. Septembrī nāksies diezgan daudz laika veltīt sabiedriskajām aktivitātēm. Lai gūtu labāku kontaktu ar līdzcilvēkiem, ieklausies savā intuīcijā un liec lietā savas psihologa dotības. Mājas dzīvē viss ritēs savu gaitu.
  • LAUVA Saasināsies cīņa ar konkurentiem. Tev nāksies lieku reizi pierādīt, ka esi labāks un pārāks par citiem. Labi apzināsies, ka rezultāti ir sasniedzami tikai smaga darba rezultātā, tāpēc jau laikus būsi bruņojies ar pacietību un pašaizliedzību. Dažkārt apkārtējie var pārprast tevis teikto, kāpēc izpelnīsies kritiku savā virzienā. Lai mazinātu spriedzi, centies mierīgi izskaidrot savus patiesos motīvus un atturies no sev tik raksturīgās karstasinīgās rīcības. Attiecībās ar mīļoto valdīs patīkama harmonija. Iespējams, daudz laika pavadīsiet romantiskā divvientulībā.
  • JAUNAVA Šis viennozīmīgi būs pļaujas mēnesis. Tāpēc atloki piedurknes un meties iekšā darbos. Tev lieliski padosies gan saimnieciski organizatoriskie pienākumi, tā arī dažādu pārrunu vešana un jaunu sadarbības partneru piesaiste. Nav izslēgts, sajutīsi vēlmi kaut ko mainīt savā ikdienas ritmā, iekļaut tajā vairāk sportiskās aktivitātes un veselīga uztura. Šomēnes var atjaunoties sena draudzība vai arī uzlaboties jau esošās attiecības ar tuviem cilvēkiem, domubiedriem. Brīvajiem zīmes pārstāvjiem šomēnes smaidīs veiksme, kuru neizmantot būtu muļķīgi. Centies pēc iespējas vairāk apgrozīties dažādos izklaides, kultūras pasākumos.
  • SVARI Tevi būs pārņēmusi iedvesma, kura mudinās ģenerēt aiz vien jaunas idejas, veidot jaunus kontaktus. Sevišķi veiksmīgs būsi radošajās aktivitātēs. Lai izvairītos no nepatīkamiem starpgadījumiem, atturies no trakulīgiem pasākumiem un neļaujies pierunāt sevi uz finansiālajām avantūrām. Materiālajā plānā vēlams būt apdomīgākam un kā nākas izvērtēt lielāku pirkumu nepieciešamību. Neļauj iegribām tevi ievilkt parādsaistībās! Romantiskajā lauciņā tu lieliski zināsi ko vēlies un meistarīgi panāksi kāroto. Mēneša izskaņā iespējams kāds tālāks brauciens, kurš dos iespējas piedzīvot neaizmirstamus mirkļus.
  • SKORPIONS Ja nejutīsies apmierināts ar esošo situāciju, būsi apņēmības pilns darīt kaut ko lietas labā. Tevi nebaidīs nopietnas izvēles, būsi gatavs spert drosmīgus soļus un paļauties uz savu priekšnojautu un zināmām stratēģa dotībām. Centies uzturēt pēc iespējas labākas attiecības ar apkārtējiem. Iespējams, tieši viņu atbalsts šomēnes būs patiesi nepieciešams. Daži zīmes pārstāvji var sajust nopietnāku interesi par ezoterisko sfēru. Varbūt pat nolemsi apmeklēt astrologu, lai gūtu apstiprinājumu saviem nākotnes plāniem. Ģimenes dzīvē tu izrādīsi lielu uzmanību savām atvasītēm un arīdzan gādāsi par otrās pusītes labsajūtu.
  • STRĒLNIEKS Gribēsi tapt apkārtējo pamānīts. Sevišķi spilgti tas izpaudīsies starp skatuves dzīves mīļotājiem un ar izklaides jomu saistītajiem. Lai pievērstu līdzcilvēku uzmanību, būsi gatavs visai krasi mainīt savu ārieni. Taču esi piesardzīgs, pārmērības var radīt par tevi dīvainas personas iespaidu. Profesionālajā plānā centies vairāk uzmanības veltīt sava darba kvalitātei. Parūpējies, lai tu būtu lietas kursā par svaigākajiem jaunumiem savā darbības sfērā. Ja nepieciešams, meklē iespējas paplašināt savas zināšanas. Tie, kuri neļausies slinkumam un būs apzinīgi, pašaizliedzīgi, noteikti sasniegs patiesi labus rezultātus.
  • MEŽĀZIS Sevišķi septembra sākums iezīmēs darba lietas. Esi gatavs pilnībā ieguldīt sevi karjeras jautājumos. Taču zini, ka tavas pūles būs tā vērtas un visai ātri sāksi just sava darba augļus. Konservatīvākajiem zīmes pārstāvjiem var nākties gribot negribot mainīt savu dzīves uztveri un attieksmi pret profesionālajām lietām. Jo atvērtāks tu būsi pret visa veida novitātēm, jo labāki rezultāti tevi sagaida tuvākajā nākotnē. Taču ne tikai darbā risināsies svarīgi notikumi, arī privātā dzīvē būs piesātināta ar būtiskiem pavērsieniem. Centies vairāk laika veltīt sarunām ar mīļoto. Iespējams, partneris vēlēsies nospraust nopietnus un tālejošus kopīgos plānus.
  • ŪDENSVĪRS Liec lietā sev piemītošo oriģinalitāti un spēju pielāgoties situācijai. tavā galva var dzimt vairākas, ļoti perspektīvas idejas, kuru īstenošanai gan būs nepieciešama apkārtējo līdzdalība. Liela nozīme būs spējai strādāt ar interneta sniegtajām iespējām, varbūt pat radīt jaunas idejas virtuālajā vidē. Katrā ziņā lielākos panākumus gūs tie, kuri nesēdēs uz vietas, bet pilnā mērā izmantot savu potenciālu. Romantiskajā plānā būsi gatavs jauniem un aizraujošiem iekarojumiem. Par pretējā dzimuma uzmanības trūkumu tu patiesi nevarēsi sūdzēties, atliks vien saprast, kura ir tā «īstā» persona.
  • ZIVIS Tu būsi ļoti filozofiski noskaņots. Iespējams, kādu notikumu vai sarunu ietekmē, visai krasi mainīsies tava pasaules uztvere, līdz ar ko arī motivācija un nākotnes plāni. Filozofiskākie zīmes pārstāvji var piedzīvot īstu atklāsmi un nolemt doties garīgā ceļojumā vai arī atrast savu dzīves skolotāju. Ģimenes dzīvē pratīsi rast kopīgu valodu ar tuviniekiem, sevišķi ar savām atvasītēm. Darba lietās svarīgi saglabāt vēsu prātu un nosvērtību. Sarunās ar priekšniecību centies būt piezemētāks un piekāpīgāks, sevišķi, ja esi pieļāvis kādu kļūdu. Kopumā septembrī vari aktīvāk pievērsties kontaktiem ar ārzemju sadarbības partneriem.
Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu