25.jubileju svin pludmales skrējiens «Vecāķi» (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Sestdien, 1.septembrī jau 25 reizi notiks tradicionālais un tautā iecienītais pludmales skrējiens «Vecāķi», kas vienkopus pulcē gan mazus, gan lielus skrējējus, un sacensībās aicināts piedalīties ikviens, kurš vēlas pārbaudīt savu sportisko meistarību. 

Sacensību sākums plkst. 11.45, starts paredzēts Vecāķu pludmalē pie glābšanas stacijas. Skrējiens notiks vairākās grupās: meistarības klasē, kur distances garums 5 un 10 kilometri, veselības klase, kur distance ir 5 kilometri un bērnu grupas, kur distance ir 300 un 600 metrus gara.

Sacensības atbalsta Rīgas dome, tās organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments sadarbībā ar biedrību «Sportlat». Skrējiena galvenais tiesnesis Gundars Upenieks. Papildinformācija par skrējienu, kā arī sacensību nolikums pieejama interneta vietnēs - «sportlat.lv» un «sports.riga.lv».

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu